STIGMA FISHING
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: STIGMA FISHING
Hristos a inviat!
a fost cineva week asta la stigma?
a fost cineva week asta la stigma?
Salutare!
am fost eu weekendu asta la stigma de vineri dimineata pana sambata la ora 13, am prins in total 8 buc intre 2 si 4 kg. numai la bile solubile....in rest balta si personalu de nota 10.
Fir intins si Paste Fericit tuturor!!
am fost eu weekendu asta la stigma de vineri dimineata pana sambata la ora 13, am prins in total 8 buc intre 2 si 4 kg. numai la bile solubile....in rest balta si personalu de nota 10.
Fir intins si Paste Fericit tuturor!!
Catch & Release
La balta nu am fost nu am fost inca dar ma voi duce probabil week ce vine.pana la concursul din august vreau sa testez cate ceva.caut pentru un concurs in arges inca 2 parteri.stii pe cineva sau esti interesat?taxa e 1000 ron /echipa.se tine intre 25-27 mai
- STIGMA FISHING
- senior
Paste fericit
Adevarat ca a inviat
Adevarat ca a inviat
- STIGMA FISHING
- senior
Cerul este plin de stele vremea este superba la Ucea va asteptam la pesuit
da. intradevar asa a si fost. uncer frumos, plin de stele si razlet cativa nori. a fost prima partida pe aceasta balta, pentru mine si am fost multumit. nu s-au prins f multi pesti dar a fost o partida frumoasa cu un foc mare si driluri printre cioatele de la mal. colegul me a ramas fara un carlig. cumatra stiuca si-a facut simtita prezenta............STIGMA FISHING scrie:Cerul este plin de stele vremea este superba la Ucea va asteptam la pesuit
pe scurt a fost o partida frumoasa
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
STIGMA FISHING scrie:Cerul este plin de stele vremea este superba la Ucea va asteptam la pesuit
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
STIGMA FISHING scrie:Cerul este plin de stele vremea este superba la Ucea va asteptam la pesuit
- STIGMA FISHING
- senior
Va multumesc pt postarile facute si va asteptam sa ne luam revanasa de la mustaciosi
- Yo_gabriel
- membru activ
felicitari baieti pentru capturi... abea astept sa ajung si eu pe la sfarsitul lui iunie acasa si 4 zile la Cristi sunt pe balta .... asteptam cu nerabdare concursul ......macar din fata calculatorului
- STIGMA FISHING
- senior
MULTUMESC pt pozele postate si va asteptam la Pescuit, ca avem un weekend prelungit cu 1 Mai
superba balta si are si peste
- daddy caddy
- senior
ATENTIE,SA ELIBERAT UN LOC LA CUPA ZONA BRASOV!PRIMUL VENIT PRIMUL SERVIT
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- STIGMA FISHING
- senior
Va multumim pescarilor STIGMA FISHING ,ce ni s-au alaturat in acest weekend si va rog postati pozele cu capturile prinse va multumim