ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
prapaaaad ,prapaaaad a dat lovitura,a prins cel putin 36 de stiuci,una si una,este .. a prins domne daca va spun ,am vazut cu ochii mei...
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
- stan nicolae
- senior
un singur ciortan la vreo 2 kg. si ala pe la 3 noaptea...pacat de locatie
novac ...caras ..nimic?
conditiile de pe balta care mai sant?taxa,nr de lansete, plantat cu barca sau navo,kg de peste etc .
- stan nicolae
- senior
bat balta asta de 10 ani asa ca stiu ce scriu...nu mai sare decat ala mic...pacat
- MARIAN BLONDU
- junior
Salutare la toata lumea. Sunt nou pe acest site si vreau sa intreb prin ce locuri pescuiti pe albele? Vreau sa va spun ca este
balta mea preferata dar pacat ca au stricat-o,dar totusi maine 28 pana pe 29 sunt la o partida pe aceasta balta.La intoarcere va dau detalii. Fire intinse va doresc.
balta mea preferata dar pacat ca au stricat-o,dar totusi maine 28 pana pe 29 sunt la o partida pe aceasta balta.La intoarcere va dau detalii. Fire intinse va doresc.
bine ai venit.asteptam concluzii de pe zic eu una din cele mai frumoase balti .
- stan nicolae
- senior
salutare, nu stiu ce sa-ti zic...carasul inca e la bataie,crap nu cred ca mai e,novacul e prea mic...totusi as incerca la apa mica si cu monturi cat mai fine. iti doresc fir intins si sa ne mai scrii aiciMARIAN BLONDU scrie:Salutare la toata lumea. Sunt nou pe acest site si vreau sa intreb prin ce locuri pescuiti pe albele? Vreau sa va spun ca este
- MARIAN BLONDU
- junior
Salutare din nou. Ce sa zic, merg la pescuit pe albele de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am facut deschiderea de an la pescuit pe aceasta balta de 1 MAI, am fost multumit, dar ramane sa vedem si anul asta . Au fost niste colegi acum 2 saptamani si au luat 5 buc chinezesti la 3-4 kg si un caras la 1 kg. Va tin la curent. SALUT.
Intreb si eu asa...fara suparare: cum sa platesti 120 de lei pt a captura niste amarati de chinezi? Chiar nu mai aveti alte balti in zona cu ceva caras sau ciortan si mai ieftine?
- stan nicolae
- senior
acum plecam...4 familii...ne auzim luniLaurentiu scrie:Intreb si eu asa...fara suparare: cum sa platesti 120 de lei pt a captura niste amarati de chinezi? Chiar nu mai aveti alte balti in zona cu ceva caras sau ciortan si mai ieftine?
- stan nicolae
- senior
moamaaaa ce animal,cate kile a avut?25?