Vand urmatoarele
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand urmatoarele
Vand urmatoarele :
Avertizori ET200 folositi 2 sezoane (avertizorul albastru are o mica problema ; nu se mai poate regla volumul si se aude destul de incet , in rest functioneaza impecabil ) - 300 ron .
Euroswinger FOX illuminated set de 4+ gentuta (au polaritatea schimbata pentru delkim , se pot modifica fara nicio problema) - 350 ron
Cort Chub Snooper Bivvy 1 man - 350 ron .
PM sau 0722 436 637
Avertizori ET200 folositi 2 sezoane (avertizorul albastru are o mica problema ; nu se mai poate regla volumul si se aude destul de incet , in rest functioneaza impecabil ) - 300 ron .
Euroswinger FOX illuminated set de 4+ gentuta (au polaritatea schimbata pentru delkim , se pot modifica fara nicio problema) - 350 ron
Cort Chub Snooper Bivvy 1 man - 350 ron .
PM sau 0722 436 637
Dan Serban
Re: Vand urmatoarele
Euroswinger FOX illuminated set de 4+ gentuta (au polaritatea schimbata pentru delkim , se pot modifica fara nicio problema) - 350 ron - s-au vandut
Dan Serban
Valabilsdaniel scrie:Vand urmatoarele :
Avertizori ET200 4+1 folositi 2 sezoane (avertizorul albastru are o mica problema ; nu se mai poate regla volumul si se aude destul de incet , in rest functioneaza impecabil ) - 300 ron .
PM sau 0722 436 637
Dan Serban
salut 2- 3 poze la cort daca se poate multumesc
barba scrie:salut 2- 3 poze la cort daca se poate multumesc
Salut , poze cu cortul meu nu am.
Momentan este rezervat pana duminica .
Dan Serban
Avertizori ET200 4+1 folositi 2 sezoane (avertizorul albastru are o mica problema ; nu se mai poate regla volumul si se aude destul de incet , in rest functioneaza impecabil ) - 300 ron .
Dan Serban
salut in legatura cu cortu lai dat te-am sunat ai zis ca era rezervat pt duminica .Un raspuns multumesc sau sunama
mai aveti avertizorii? aveti si cutia? niste poze dacase poate
Cortul a fost vandut .barba scrie:salut in legatura cu cortu lai dat te-am sunat ai zis ca era rezervat pt duminica .Un raspuns multumesc sau sunama
Dan Serban
poze daca puteti cu avertizorii