DONATII

Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
viorelb73
Veteran
Veteran

DONATII

Mesaj de viorelb73 » 23 Dec 2011, 22:20

Am observat ca in topic figureaza si donatii. Stiu ca sunt multi oameni amarati carte nu au bani sa cumpere nici o amarata de mulineta de 30 de lei sau un bat de 50 de lei. As dori sa stiu unde am putea sa trimitem scule mai vechi ca donatie - moderatorii site-ului, atunci cand mai merg pe la diferite balti, pot sa doneze aceste scule oamenilor nevoiasi, sunt convins de asta.
Cu respect, Viorel !
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: DONATII

Mesaj de gor965 » 23 Dec 2011, 23:03

viorelb73 scrie:Am observat ca in topic figureaza si donatii. Stiu ca sunt multi oameni amarati carte nu au bani sa cumpere nici o amarata de mulineta de 30 de lei sau un bat de 50 de lei. As dori sa stiu unde am putea sa trimitem scule mai vechi ca donatie - moderatorii site-ului, atunci cand mai merg pe la diferite balti, pot sa doneze aceste scule oamenilor nevoiasi, sunt convins de asta.
Cu respect, Viorel !
Eu cred ca e mai simplu ca cel care are ceva de donat sa anunte in acest subforum si sa astepte doritori ! Eventual donatorul poate sa puna anumite conditii...cui vrea sa le doneze, cand, cum,etc. Asa mi-i se pare ca e cel mai simplu, mai indicat si mai direct mod de a face un bine celorlalti ! :)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 07 Mar 2012, 14:33

sunt un baiat disperat dupa pescuitul la crap,dar din pacate nu imi permit sa imi cumpar scule sau accesorii din cauza ca intretin o familie cu 2 copii si deabia ma descurc de pe o zi pe alta,cu toata rusinea scriu in acest topic cu speranta ca ar fi cineva cu dare de mana sa ma ajute si pe mine cu ce poate in pescuitul la crap,pentru mine ori ce ar fi bine venit,eu momentan am 3 bete de 2,10 m ,cu aceste bete pescuiesc la crap,va dati seama ce inseamna sa scoti un crap de 2-3 kg cu aceste bete....dar pentru mine e un hobby prea puternic sa nu ma duc la pescuitul de crap,nu pot sa stau 1 zi fara sa ma gandesc la pescuit,
Multa stima tuturor pescarilor si fire intinse pentru inceputul de sezon la crap 2012
Respect pescarilor C&R .....

odoctee
Veteran
Veteran

Mesaj de odoctee » 07 Mar 2012, 18:59

ady_brasov scrie:sunt un baiat disperat dupa pescuitul la crap,dar din pacate nu imi permit sa imi cumpar scule sau accesorii din cauza ca intretin o familie cu 2 copii si deabia ma descurc de pe o zi pe alta,cu toata rusinea scriu in acest topic cu speranta ca ar fi cineva cu dare de mana sa ma ajute si pe mine cu ce poate in pescuitul la crap,pentru mine ori ce ar fi bine venit,eu momentan am 3 bete de 2,10 m ,cu aceste bete pescuiesc la crap,va dati seama ce inseamna sa scoti un crap de 2-3 kg cu aceste bete....dar pentru mine e un hobby prea puternic sa nu ma duc la pescuitul de crap,nu pot sa stau 1 zi fara sa ma gandesc la pescuit,
Multa stima tuturor pescarilor si fire intinse pentru inceputul de sezon la crap 2012
Respect pescarilor C&R .....
unde mergi de scoti crap de 2,3 kg cu betele tale?
CARP HUNTERS TEAM

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 08 Mar 2012, 13:40

la balta belin in brasov,e o balta privata des populata cu crap

viorelb73
Veteran
Veteran

Mesaj de viorelb73 » 08 Mar 2012, 23:18

O adresa de trimitere, ceva !!!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 09 Mar 2012, 16:46

viorelb73 scrie:O adresa de trimitere, ceva !!!
Respect
atasez numarul meu de telefon:0742408924 sau id de messenger:draguloiua
Multa stima

zippo47
utilizator
utilizator

Mesaj de zippo47 » 16 Mar 2012, 02:23

Salut!
Asa cum toata lumea stie, nu mai sunt vremuri in care sa poti investi in hoby-uri. Si eu as dori sa nu mai fiu fortat sa imprumut undite sau lansete de la cunoscuti pentru o zi pe malul unei balti (locuiesc aproape de bratul Borcea). Nu vreau sa ma plang. Dar, daca este cineva care chiar se incurca de vechituri , sa stiti ca pe unii, acestea i-ar face fericiti!

zippo47
utilizator
utilizator

Mesaj de zippo47 » 16 Mar 2012, 02:29

Am uitat sa dau o adresa macar: zippo_zippo47@yahoo.com sau pm.(pot sa vad mesajele o data la 3 zile , la sericiu ).
Multumesc.

raducrv
junior
junior

Mesaj de raducrv » 27 Mar 2012, 20:03

fara suparare ady dar ai bani de balta privata si nu ai bani de 1-2 lansete ?

fish30
membru activ
membru activ

Mesaj de fish30 » 23 Apr 2012, 20:23

BALTA ASTA PRIVATA E 15 RON 12H
Marian Nedelcu
Power Carp Baits
www.powercarpbaits.ro

Scrie răspuns

Înapoi la “Schimburi, Donatii”