Barometre
Re: Barometre
cabelas.com - 19 dolari plus transport .
mersi mult,chiar sa deschis si in Tulcea un magazin cabelas.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
Unde exact.
O adresa, se poate?
O adresa, se poate?
Eu nu inteleg de ce va complicati cu un barometru cand exista atatea site-uri care afiseaza presiunea atmosferica pe zone si orase pe zile intregi.
Laure, eu zic ca e foarte util un barometru. Si am sa incerc sa argumentez de ce : daca esti undeva, "pierdut", prin delta. Poate ca ai surse de informare, dar care iti indica presiunea atmosferica in Tulcea, ori (poate) in Sulina. Stim bine ca exista stari atmosferice care pot diferi pe parcursul catorva kilometri. Asta ar putea sa ne confirme, ori sa infirme ... George, care e tot timpul cu ochii pe cer.Laurentiu scrie:Eu nu inteleg de ce va complicati cu un barometru cand exista atatea site-uri care afiseaza presiunea atmosferica pe zone si orase pe zile intregi.
Si eu am intentia sa-mi achizitionez un barometru, poate de la : http://www.echipot.ro/
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Asta nu am stiut-o si auzit-o.sorin1362 scrie: Stim bine ca exista stari atmosferice care pot diferi pe parcursul catorva kilometri.
Eu chiar am vazut-o si am simtit-o ... pe propria pieleLaurentiu scrie: Asta nu am stiut-o si auzit-o.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Costel Jambu
- senior
Un barometru este si omul bolnav de coloana, de exemplu scolioza cervicala (cazul meu). Nu da cu exactitate ca si barometrul propriu-zis, dar pot simti schimbarile de presiune atmosferica.Fara nici o gluma.
On topic: foarte util un barometru.
On topic: foarte util un barometru.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
Garantez ptr. echipamentele de masurat de la Vaisala si La Crosse Technology !sorin1362 scrie: Si eu am intentia sa-mi achizitionez un barometru, poate de la : http://www.echipot.ro/
adresa este foarte simpla,este chiar la intrare in Tulcea dinspre Constanta la Nautic Life.
eu la pescuit nu car si laptopul ,de asta vreau un barometru,ocupa mai puti loc draga Laur.
sa inteleg ca daca presiunea nu este buna nu mai dai la peste?