PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
- ingerasdefoc
- senior
Re: PREPARAREA BOABELOR DE PORUMB
Ha ha ha google face minuni din nou:)))))
- ingerasdefoc
- senior
Hristos a inviat domnilor!
a folosit cineva porumbul haldorado la borcan?astept pareri.va multumesc!
a folosit cineva porumbul haldorado la borcan?astept pareri.va multumesc!
Da, dar nu mi s-a parut mai prinzator ca altul. Avand in vedere ca e cam la acelasi pret ca alte borcane, are intaietate.
- ingerasdefoc
- senior
Ms frumos.stii cumva dak porumbul haldorado baituit e mai bun k cel simplu la borcan?.ms mult
Exista un adevar spus de pescarii mai batrani si constatat si de mine: cand pescuiesti cu momitor nu prea mai conteaza ce ai in carlig. Eu am inceput sa pescuiesc cu porumb normal (fiert, crud, uscat sau tip bonduelle) tinut in tuica cu miere si scortisoara si prefer sa investesc intro nada de calitate. Dar e adevarat ca cel putin din partea mea exista o slabiciune pt nada haldorado.
- ingerasdefoc
- senior
haldorado si topmix sunt cam in topuri din pt de vedere calitate pret.ori sunt intr-adevar bune ori e multa reclama.dar totusi cred ca isi merita banii
Mare dreptate ai,avand o nada buna pe momitor,am avut o multime de trasaturi la porumb artificial.Nici bani cheltuiti pe boabe la borcan,nici munca sa le schimbi ca se innegresc!Laurentiu scrie:Exista un adevar spus de pescarii mai batrani si constatat si de mine: cand pescuiesti cu momitor nu prea mai conteaza ce ai in carlig. Eu am inceput sa pescuiesc cu porumb normal (fiert, crud, uscat sau tip bonduelle) tinut in tuica cu miere si scortisoara si prefer sa investesc intro nada de calitate. Dar e adevarat ca cel putin din partea mea exista o slabiciune pt nada haldorado.
Cu plasticele alea nu cred ca o sa pescuiesc niciodata, nici daca e racaria in floare. Prefer naturale, nu siliocoane.
Ai incercat vreodata silicoanele?Fa o proba si mai vorbim!
- ingerasdefoc
- senior
- georgenemes
- junior
eu am pus boabele de porumb intr-un borcanel, cu bere, apa, putin zahar, piper, si puntina pasta de ardei iuti. acuma dupa vreo o luna de stat la soare are un miros de si pe mine ma sperie... oare o fi bun?:D
Boabele găurite în ce le păstrez până mă hotărăsc în ce dip le bag ?
Dacă le las aşa în aer , fac gărgăriţe .
Dacă le las aşa în aer , fac gărgăriţe .
- florian serban
- Veteran
Salut. Eu am o reteta mai simpla. Iau 500gr de canepa o fierb pana crapa, pun canepa cu tot cu apa fierbinte din oala peste 3 kg de porumb uscat intr-o galeata cu capac , pun 200ml melasa si pun capacul.
PT. Carlig: cumpar un borcan de porumb cu aroma de capsuni (carp expert rosu) peste care pun dip cu aroma de capsuni de la Senzor si putina betaina.Intr-o zi boabele se stafidesc.Cu 2 boabe de porumb si putina spuma pescuiesc de 3 ani si daca am ten in balta si pun un sac solubil cu spartura sigur prind.
PT. Carlig: cumpar un borcan de porumb cu aroma de capsuni (carp expert rosu) peste care pun dip cu aroma de capsuni de la Senzor si putina betaina.Intr-o zi boabele se stafidesc.Cu 2 boabe de porumb si putina spuma pescuiesc de 3 ani si daca am ten in balta si pun un sac solubil cu spartura sigur prind.
- florian serban
- Veteran
si nu fermenteaza?macstor22 scrie:Salut. Eu am o reteta mai simpla. Iau 500gr de canepa o fierb pana crapa, pun canepa cu tot cu apa fierbinte din oala peste 3 kg de porumb uscat intr-o galeata cu capac , pun 200ml melasa si pun capacul.