Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: Zona Brasov
maine ma duc la peste sa vad ce iese
.va voi da detali cand vin
.va voi da detali cand vin
Salutare,
cateva imagini de la popularea de la balta cu plopi de la Belin.
Sarbatori Fericite si ... sa va aduca iepurasul cat mai multi pesti in drill.
cateva imagini de la popularea de la balta cu plopi de la Belin.
Sarbatori Fericite si ... sa va aduca iepurasul cat mai multi pesti in drill.
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
-
- Veteran
sarbatori fericite , hristos a inviat
Hristos a inviat ! Fie ca bucuria inviarii sa aduca bucurie si in inimile noastre,ale tuturor.
@mihneaBV
Salut , am stat pe A2, de la 10-17 am prins cu 3 bete 25buc, doar doi mai rasariti trecuti de 5Kg in rest 2,8-3,5kg. Cea mai mare dezamagire a fost ca am uitat cardu foto acasa, in rest super ok, am tras de bete mai tot timpu, inca mai simt febra musculara la mana dreapta.
Despre balta 2-3 va pot informa ca e foate scazuta, depre populare totul e in ceata, se pare ca firma de administreaza baltile au cerinte ff mari de peste engros pe care nu le poate onora + magazine proprii, restaurante,fabrica de procesare. Parerea mea e ca anu asta pescuitu pe balta 2-3 e compromis total, dar nu din rea vointa din partea adminisratiei ci din lipsa de peste.
Fire Intinse Tuturor!
@mihneaBV
Salut , am stat pe A2, de la 10-17 am prins cu 3 bete 25buc, doar doi mai rasariti trecuti de 5Kg in rest 2,8-3,5kg. Cea mai mare dezamagire a fost ca am uitat cardu foto acasa, in rest super ok, am tras de bete mai tot timpu, inca mai simt febra musculara la mana dreapta.
Despre balta 2-3 va pot informa ca e foate scazuta, depre populare totul e in ceata, se pare ca firma de administreaza baltile au cerinte ff mari de peste engros pe care nu le poate onora + magazine proprii, restaurante,fabrica de procesare. Parerea mea e ca anu asta pescuitu pe balta 2-3 e compromis total, dar nu din rea vointa din partea adminisratiei ci din lipsa de peste.
Fire Intinse Tuturor!
Hristos a inviat!
am fost la belin la balta cu insule si se ia.peste au bagat de 2 ori de cand a deschis.am luat la pufi cu viermus si la porumb unul de aprox 3kg.dar la viermus cu pufii merge cel mai bine acolo.nada ttx cu pelete inmuiat +porumb si viermusi.asta intotdeauna a dat rezultate
am fost la belin la balta cu insule si se ia.peste au bagat de 2 ori de cand a deschis.am luat la pufi cu viermus si la porumb unul de aprox 3kg.dar la viermus cu pufii merge cel mai bine acolo.nada ttx cu pelete inmuiat +porumb si viermusi.asta intotdeauna a dat rezultate
am vazut uhn concurs fain in arges.e cineva interesat sa facem o echipa de 3? taxa e de 1000 ron.in data de 25-27 mai la sornicesti-suica
Acum m-am intors de la Belin (Bela) , dupa o partida de 24 h cu un rezultat acceptabil - 37 kg crap cu greutate medie de 2,5 kg .
Au fost si exemplare mai rasarite 3,5 kg , 4 kg , 6 kg acesta din urma a fost si fotografiat .
Tot pestele a fost prins la boiliesuri solubile home made.
Au fost si exemplare mai rasarite 3,5 kg , 4 kg , 6 kg acesta din urma a fost si fotografiat .
Tot pestele a fost prins la boiliesuri solubile home made.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
-
- Veteran
frumoasa captura cladiu ,se pare ca ai avut o partida reusita felicitari
Bravo mah Claule
boilesurile minune si imbatabilul laptele de porumb din nada, fac ravagii peste tot pe unde ai testat. se apropie startulclaufishi scrie:......, dupa o partida de 24 h cu un rezultat acceptabil - 37 kg crap cu greutate medie de 2,5 kg .
Au fost si exemplare mai rasarite 3,5 kg , 4 kg , 6 kg ..... Tot pestele a fost prins la boiliesuri solubile home made.
-
- Veteran
am fost si eu la bela in aceasi zi cu claudiu numai ca am stat la apa un pic mai adinca si am luat 7 crapi nu fac poze la pesti din pacate .
- Edu_sport26
- junior
salut!!! ma intereseaza si pe mine o balta de pescuit care merge
poate cineva sa ma ajute
poate cineva sa ma ajute
- Edu_sport26
- junior
vreau sa ma duc la peste saptamana viitoare....poatee ma ajuta si pe mine cu o informatie....
multumesc frumos
multumesc frumos
- dragan claudiu
- Veteran
frate, baltile de pe la noi sint praf toate.....poti incerca la stigma fishing in fagaras,belin,vadu,dumbravita,augustin.....