Cand il gasesti deschis pt ca este inchis de cateva luni bunelucfish scrie:Ptr. Als_BV, produse de la CARPING găsești la Marian la magazin pe str. Al. Vlahuță.Are tel. 0752594301!!!
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
Vineri am fost la o scurtă partidă de pescuit la Belin, movile și de la ora 07.00 până la orele 14.00 am prins 16 mustăcioși la porumb flotant învelit în pastă, arome de căpșună și usturoi, de asemenea au mai intrat la vierme cu pufulete.Crapii aveau între 1-2,5 kg.Am stat pe locurile de la intrare și împreună cu cei doi colegi am capturat 35 de mustăcioși.Prețul de 15 lei C&R a fost de bun simț.Vă recomand cu mare încredere această baltă în această perioadă!!!
Claudiu, am postat numărul de telefon, poți lua legătura cu el!!!
Aviz participanrilor la concursul ZONA BRASOV
Trebuie sa stabilim o zi in care sa mergem la balta si sa realizam delimitarea standurilor si balizarea care sunt actiuni necesare in concurs.
Pana pe balta sunt cam 95 km din Brasov , facem cam 90 minute. Putem sa ne combinam si sa mergem cu vreo 2 masini.
Asteptam propuneri pentru intalnire.
Trebuie sa stabilim o zi in care sa mergem la balta si sa realizam delimitarea standurilor si balizarea care sunt actiuni necesare in concurs.
Pana pe balta sunt cam 95 km din Brasov , facem cam 90 minute. Putem sa ne combinam si sa mergem cu vreo 2 masini.
Asteptam propuneri pentru intalnire.
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
Cu placere.Als_BV scrie:Eu cu Vadu Rosu m-am convins demult.... nu cred ca o sa mai calc pe acolo! ....ms slo_bv pt filmulete.
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
Eu cu flotzep venim cu placere cu un week inainte de concurs pentru delimitare poate si cu Pricop Florin cu masina lui (consum scazut ca dc vin cu a mea ne trebuie cisterna )
Maine incepand cu ora 9 cel tarziu voi fi pe balta 4 Vadu Rosu, mai vine cineva?
salut
au mai populat balta de la belin insule de cand sa deschis?stie cineva?peste mai mare de 3kg este?
au mai populat balta de la belin insule de cand sa deschis?stie cineva?peste mai mare de 3kg este?
sal,am fost acolo duminica trecuta si azi (belin insule) rezultatu ..... nici macar o trasatura la 2 pers cu 3 undite(duminica) si azi la 3 pesone.... deci parerea mea este ca nu a bagat peste (duminica trecuta prinsese un pescar 4 crapi , azi n-am vaz la nimmeni din zona mea nik)
- dragan claudiu
- Veteran
fratioare am prieten care a fost azi si a prins 21 de ciortani si a stat pe partea cu deversorul la mijloc unde in apa sint citeva fire de stuf, asa ca la unii a mers bine.......mai conteaza si momeala....rava scrie:sal,am fost acolo duminica trecuta si azi (belin insule) rezultatu ..... nici macar o trasatura la 2 pers cu 3 undite(duminica) si azi la 3 pesone.... deci parerea mea este ca nu a bagat peste (duminica trecuta prinsese un pescar 4 crapi , azi n-am vaz la nimmeni din zona mea nik)
Cum a fost partida si la ce stand ai stat?teo42 scrie:Maine incepand cu ora 9 cel tarziu voi fi pe balta 4 Vadu Rosu, mai vine cineva?
eu am fost in data de 7 la prima partida pe anul asta care s-a lasat cu 10 capturi . Media a fost undeva la 3-4 kg doar 2 fiind mai rasariti- 6,5 si 7 kg!
claufishi- daca nu e cu suparare as vrea sa te intreb ce fir ai (cel portocaliu) ?
-
- Veteran
pana iti raspunde el, eu cred ca e sufix .as paria pe asta ia zi claudiu pierd pariumihneaBV scrie:claufishi- daca nu e cu suparare as vrea sa te intreb ce fir ai (cel portocaliu) ?
Nevis Endura 0.25 superb firul din toate punctele de vedere , de rezistenta nici nu se pune problema , este mult mai rezistent decat celelalte pe care le-am folosit - kkarp sinking plus , sufix excelon , sufix ultra knot , carp expert fluo tot portocaliu.mihneaBV scrie:claufishi- daca nu e cu suparare as vrea sa te intreb ce fir ai (cel portocaliu) ?
Recomand cu incredere.
sal ,cu siguranta conteaza momeala, pe bune nu mia tras deloc , am dat la viermi simpli si cu pufarina ,la rama , am pus chiar si un boiles si nimic iar pe momitor am avut ttx amestecat cu Carp Expert Seven Mix duminica trecuta am stat la nr 2, 3 (pacolo) si ieri pe partea cu deversoru dar dupa el cv mai mult ,zi-mi si mie pls la ce a luat prrietenu tau ma duc saptamana viitoare poate iar daca nu-mi trage nu mai calc acolo , raspunde-mi pls pe forum sau pe mail ms astept!!!dragan claudiu scrie:fratioare am prieten care a fost azi si a prins 21 de ciortani si a stat pe partea cu deversorul la mijloc unde in apa sint citeva fire de stuf, asa ca la unii a mers bine.......mai conteaza si momeala....rava scrie:sal,am fost acolo duminica trecuta si azi (belin insule) rezultatu ..... nici macar o trasatura la 2 pers cu 3 undite(duminica) si azi la 3 pesone.... deci parerea mea este ca nu a bagat peste (duminica trecuta prinsese un pescar 4 crapi , azi n-am vaz la nimmeni din zona mea nik)