Montura caras
Moderator: florentiniuga
Re: Montura caras
Cum leg firul celui de-al doilea ac de firul primului ?
Multumesc !
Multumesc !
Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute ?
Cu alte cuvinte cu cele 2 fire alaturate faci un nod normal...dublu sau triplu..ii zice buclaQnyx scrie: Capatul firului pe care doar ce l-am introdus va ajunge in capatul unde se afla celalalt carlig. Se fac 3 bucle din capatul acesta de fir si firul cu carlig. Se taie capatul in exces si se strange bine.
Ceva de genu`
I Fish. Therefore I am.
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu am legat carilgele, le-am facut cate o bucla la fiecare. Am mai luat o bucata de fir(!), si am facut o bucla la unul di capete iar apoi am legat fiecare carlig de acea bucla (a firului (!)), apoi am pus antitagle pe fir, ca sa stea firele carligelor putin departate [2-3cm], un vartej in capat.
Pe linia principala am bagat un plumb de 30g cu monitor pe tija si capatul liniei principale legat de vartejul monturii.
Cred ca am obtinut montura culisanta cu 2 carlige pentru caras
Pe linia principala am bagat un plumb de 30g cu monitor pe tija si capatul liniei principale legat de vartejul monturii.
Cred ca am obtinut montura culisanta cu 2 carlige pentru caras
C.S. OLTENIA FISHING
Montura caras
de catre Qnyx » 01 Apr 2008, 00:30
nu se incarca imaginile
de catre Qnyx » 01 Apr 2008, 00:30
nu se incarca imaginile
Onix pune te rog poze la montura asta , ce este in momentul asta nu se descide
Onyx se plimba prin Anglia. O poza (de calitate slaba ce-i drept) cu montura finala am pus eu un pic mai sus.
I Fish. Therefore I am.
Salutari!
Se mai aude ceva de domnul Onyx? Exista vreo sansa ca acele fotografii sa mai fie postate?
Multumesc anticipat!
Se mai aude ceva de domnul Onyx? Exista vreo sansa ca acele fotografii sa mai fie postate?
Multumesc anticipat!
De ce tot dispar pozele astea ???
Mai există vreun suflet bun care să mai posteze pozele alea o dată ?
Mulţumesc !
Mulţumesc !
Super tare montura!!! Va multumesc!
- banutzu2003
- junior
suna interesant de facut montura, numai ca, din pacate, nu prea mi-o pot imagina! nu se incarca imaginile si GATA!
eu am crescut pe malul Mostistei, dar asta nu inseamna ca sunt PESCAR. Mergeam la undita cu un singur carlig legat direct pe firul principal, plumb si pluta de porumb. Am avut zile in care am avut ace cu gamalie in locul acelor de pescuit, numai eu stiu de cate ori mi-au trecut prin piele la indoire, piulite in loc de plumbi si ata de papiota impletita(rasucita) in locul nylonului si vorba lui doru, cand vroia sa manance manca si daca ii puneai acul, auriu sau argintiu, gol in fata. Am pescuit si fara plumbi cu pluta pe lat, si fara pluta cand se mai intampla sa raman fara vreuna dintre ele pe vreun plaur (acum numai exista asa ceva pe TOATA MOSTISTEA, abia daca au inceput sa apara palcuri de stuf si trestie din loc in loc).
eu am crescut pe malul Mostistei, dar asta nu inseamna ca sunt PESCAR. Mergeam la undita cu un singur carlig legat direct pe firul principal, plumb si pluta de porumb. Am avut zile in care am avut ace cu gamalie in locul acelor de pescuit, numai eu stiu de cate ori mi-au trecut prin piele la indoire, piulite in loc de plumbi si ata de papiota impletita(rasucita) in locul nylonului si vorba lui doru, cand vroia sa manance manca si daca ii puneai acul, auriu sau argintiu, gol in fata. Am pescuit si fara plumbi cu pluta pe lat, si fara pluta cand se mai intampla sa raman fara vreuna dintre ele pe vreun plaur (acum numai exista asa ceva pe TOATA MOSTISTEA, abia daca au inceput sa apara palcuri de stuf si trestie din loc in loc).
Imaginile nu se "incarca"deoarce sunt prea vechi si au fost sterse din baza de date.
@ si eu sunt curios sa vad montura mai bine.
@ si eu sunt curios sa vad montura mai bine.
- Allen Besnovich
- Veteran
Nici poza de aici nu se incarca? : http://www.infopescar.tv/forum/monturi/ ... tml#p58842
C.S. OLTENIA FISHING
Imi poate arata cineva toti pasii care necesita realizarea monturii?;Ceva un filmulet.