3,90-4lb nu 3,50lb..........Jamaykanu scrie:Doresc sa cumpar 4 lansete si nu sunt decis daca MTX 8 3.90 2 buc chiar are 3,5lb uni spun ca este foarte buna alti spun ca este buna ca spod de aceia te rog sa ma lamuresti si pe mine . Sau poate recomanzi alt model de la cei de la MTX stiu unde ai magazinul si voi veni sa cumpar daca ma scoti din dilema.Si mai am o intrebare la inaltimea de 1,80 ce bat recomanzi 3,90 sau 3,60?
hakuio matrix ?
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dragan claudiu
- Veteran
Re: hakuio matrix ?
Bine Claudiu 3,90 4lb dar vad ca nu am primit si eu un raspuns la ce ma doare.
pai... nu are treaba inaltimea cu lungimea lansetelor cu 3.60 arunci mai putin decat cu 3.90 ,le folosesti in functie de balta ...
poti sa fii bondoc la 1.60m si sa arunci mai mult decat unul care are 2 m inaltime fara "carne" pe el sau viceversa... mai degraba tine de antebrat,decat de inaltime!
poti sa fii bondoc la 1.60m si sa arunci mai mult decat unul care are 2 m inaltime fara "carne" pe el sau viceversa... mai degraba tine de antebrat,decat de inaltime!
- dragan claudiu
- Veteran
cred ca la 1,80m poti sa-ti iei linistit de 3,90.
eu am 1,74m ianltime si am lansete de 3,90 si pot spune ca dupa ce am dat si cu cele de 3,60 mai bine ma impac cu cele de 3,90
mai intervine si stilul fiecaruia,multi nu au brandul ca Arnold si compenseaza cu greutatea corpului totul este de stil si cum sa-ti folosesti corpul.
eu am 1,74m ianltime si am lansete de 3,90 si pot spune ca dupa ce am dat si cu cele de 3,60 mai bine ma impac cu cele de 3,90
mai intervine si stilul fiecaruia,multi nu au brandul ca Arnold si compenseaza cu greutatea corpului totul este de stil si cum sa-ti folosesti corpul.