mulineta
Moderatori: gor965, florentiniuga
- dedutalent88
- junior
mulineta
stie cinava pentru mulinetele banax 5600 NFce bete de crap s-ar potrivi ?daca da astept un raspuns si eventual pe la ce pret s-ar .invarti .
Multumesc anticipat
Nikalai
Multumesc anticipat
Nikalai
- Driscu Radu
- senior
Re: mulineta
Se potriveste cu ceva de 3,9/3,5 lbs ( actiune de varf) eu am de 3,6 aceeiasi actiune si mi se par putin cam mari spun asta fiinca am incercat un 3,9 identic ca actiune, firma si model cu 3,6 pe care le am eu si merg mai bine.Nu stiu cum se echilibreaza cu niste lansete intermediare 3,75-3,80.Numai bine fir intins.
dedutalent88 scrie:stie cinava pentru mulinetele banax 5600 NFce bete de crap s-ar potrivi ?daca da astept un raspuns si eventual pe la ce pret s-ar .invarti .
Multumesc anticipat
Nikalai
Depinde ce vrei tu de la bat.
Explica exact in ce conditii pescuiesti,unde si mai ales in ce buget te incadrezi.
TOTUL PENTRU CRAP
- dedutalent88
- junior
imi cer scuze pentru inrarzierea raspunsului .
in general pescuiesc in delta pe lacurile mari la distanta de ex. Dranov.
despre buget ca sa zic ... pana in 250 ron
in general pescuiesc in delta pe lacurile mari la distanta de ex. Dranov.
despre buget ca sa zic ... pana in 250 ron
Pai daca vrei neaparat distanta iti trebuie niste bete cu actiune de varf ,dar sa sti ca genul asta de bete nu se potrivesc tuturor(eu am testat pe mine) si in primul rand trebuie sa te inveti cu ele si dupa aia o sa ai curaj sa te infigi in ele, dar pentru asta o sa pierzi un pic din placerea dril-ului si o sa creasca sansele de a scapa pestele.
Un bat bun (recomandat de multi,eu nu l-am testat) este CHUB OUTKAST,FOX WARIOR ELITE (astea sunt mai ''moi'' un pic),PROLOGIC TOURNAMENT(asta e ''tapan'' rau)dar sunt peste bugetul tau.
La bani de care dispui te poti orienta catre MAVER GENESIS,PROLOGIC CLASSIC,SERT REBELION (astea sunt mai ''moi'') si altele din clasa lor.E greu de ales batul potrivit eu o stiu de la mine
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Un bat bun (recomandat de multi,eu nu l-am testat) este CHUB OUTKAST,FOX WARIOR ELITE (astea sunt mai ''moi'' un pic),PROLOGIC TOURNAMENT(asta e ''tapan'' rau)dar sunt peste bugetul tau.
La bani de care dispui te poti orienta catre MAVER GENESIS,PROLOGIC CLASSIC,SERT REBELION (astea sunt mai ''moi'') si altele din clasa lor.E greu de ales batul potrivit eu o stiu de la mine
TOTUL PENTRU CRAP
am mai intrebat acum vreo 20 de min dar nu prea am inteles . vreau sa cumpar o mulineta cu 280 - 300 m fir pe tambur .. si am gasit una buna Okuma Avenger 65 (la profishing) dar scrie 100 m - 0.60 mm deci pt fir de 28 mm sau 30 mm cat fir o sa incapa pe tambur
Pe OKUMA PL 860 scrie ca intra 420 m fir de 0.30 mm iar eu dupa ce am pus 300m fir de 0,25 mm aproape ca se incarcase tamburul,deci nu e mereu intra atata fir cat scrie pe tambur.
Ce nu inteleg de ce vrei neaparat sa intre 300 m ?De ce vrei exact lungimea asta?Pe aia daca scrie ca intra 100m de 0.6 mm ,intra cu siguranta 300 m fir de 0.28 sau mai mult.
Ce nu inteleg de ce vrei neaparat sa intre 300 m ?De ce vrei exact lungimea asta?Pe aia daca scrie ca intra 100m de 0.6 mm ,intra cu siguranta 300 m fir de 0.28 sau mai mult.
TOTUL PENTRU CRAP
da ... multumesc . fir intins
Eu am pe tamburi 330 m de 0.25 (am impartit o rola de 1000 m la 3 mulinete) si inclusiv la PL 860 am ceva bruaj. Cand ai pus firul ,ai aplicat ceva tensiune , sa se aseze mai strans ?coleman scrie:Pe OKUMA PL 860 scrie ca intra 420 m fir de 0.30 mm iar eu dupa ce am pus 300m fir de 0,25 mm aproape ca se incarcase tamburul,deci nu e mereu intra atata fir cat scrie pe tambur.
Iti intra sigur 400 m de 0.28 !radu610 scrie:am mai intrebat acum vreo 20 de min dar nu prea am inteles . vreau sa cumpar o mulineta cu 280 - 300 m fir pe tambur .. si am gasit una buna Okuma Avenger 65 (la profishing) dar scrie 100 m - 0.60 mm deci pt fir de 28 mm sau 30 mm cat fir o sa incapa pe tambur
Da am aplicat o tensiune dar nu foarte mare.
Orcum eu zic ca trebuia sa intre cam 500 m fir de o,25 mm TEORETIC,dar practic nu a intrat.
Eu nu pun decat 150 m de fir ''bun'' pe tamburii de aruncat si cam 250m pe cei de plantat,restul incarc cu fir mai vechi.
Orcum eu zic ca trebuia sa intre cam 500 m fir de o,25 mm TEORETIC,dar practic nu a intrat.
Eu nu pun decat 150 m de fir ''bun'' pe tamburii de aruncat si cam 250m pe cei de plantat,restul incarc cu fir mai vechi.
TOTUL PENTRU CRAP
Teoretic firul era de 0.25 ...practic ,l-ai masurat ? ...sigur nu era mai gros ? ![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
- marian_popescu
- Veteran
am 3 PL 65, doua cumparate in primavara si una in toamna anului trecut. pe tamburii de rezerva am incercat sa pun 250 de metri de 0,40, sufix ultraknot, in timp ce pe ei scrie ca incap 320 de metri din aceasta dimensiune. pe tamburii mulinetelor cumparate primele a mai ramas putin spatiu, nu s-au umplut pana sus, dar nu ma afecteaza, sunt pentru dunare...dar pe cel nou nu mi-a incaput tot firul. aceeasi chestiune am intalnit-o si la tamburii metalici, la cea noua a trebuit sa bag mai putin buraj
Fishing is life. The rest...just details
Folosesti PL 860?am si eu 2 buc...cum ti se par.eu inca nu am avut timp sa mi fac o parere despre ele.ms
Cojocaru Radu
- marian_popescu
- Veteran
bune in banii astia, desi eu le-am luat anul trecut cu 90 de lei mai ieftine, nu am ce le reprosa.vezi discutiile de pe dorum referitoare la PL
Fishing is life. The rest...just details