Ce fel de fir are Dan Mitranescu cu 12 ron 250m, este cumva vorba despre firul acela verde fluo???Tibi30 scrie:Eu din ce am auzit...acest fir nu se mai fabrica...tot ce se vinde acum sant stocuri vechi..gasisem si eu la role de 250 m 0,20,bine la alt pret..19 ron,si se rupea ca ata de papiota la nod...tot mai bun e ala de la Dan,tot 12 ron 250m.. ,si am lnteles ca aduce zilele astea...0,20...
Sufix Ultra Knot
Moderator: florentiniuga
- arhanghelu
- membru activ
Re: Sufix Ultra Knot
- Alexandru Mihai
- Veteran
Despre acela este vorba.arhanghelu scrie:Ce fel de fir are Dan Mitranescu cu 12 ron 250m, este cumva vorba despre firul acela verde fluo???Tibi30 scrie:Eu din ce am auzit...acest fir nu se mai fabrica...tot ce se vinde acum sant stocuri vechi..gasisem si eu la role de 250 m 0,20,bine la alt pret..19 ron,si se rupea ca ata de papiota la nod...tot mai bun e ala de la Dan,tot 12 ron 250m.. ,si am lnteles ca aduce zilele astea...0,20...
- arhanghelu
- membru activ
Subiectul acesta ma intereseaza si pe mine, am de umplut 5 tamburi cu cate 450m de fir 0.30(fiecare tambur).
Intrebari:
1. A folosit cineva pana acum cele doua fire Sufix Ultra Knot Opaque Yellow si Sufix Ultra Knot Fluo???
2. Care este mai bun si care se vede cel mai bine noaptea???
Intrebari:
1. A folosit cineva pana acum cele doua fire Sufix Ultra Knot Opaque Yellow si Sufix Ultra Knot Fluo???
Opaque yellow de 0.25 folosesc de 3 sezoane si sunt multumit.Pana acum am folosit numai role de 250m, deoarece nu se gasea de cumparat 0.25 si la rola mare.Acum am sa cumpar si o rola mare de 0.25, sa vad daca sunt sau nu, diferente intre firul la rola mica si cel la rola mare, asa cum se aude....
Daca vrei sa iesi mai ieftin, umple tamburii cu fir vechi, ata,etc .....si umple doar ultimii 200-250 m cu firul cu care vrei sa pescuiesti.
Daca vrei sa iesi mai ieftin, umple tamburii cu fir vechi, ata,etc .....si umple doar ultimii 200-250 m cu firul cu care vrei sa pescuiesti.
mikif scrie:Da..foarte urata.. ..lucrezi pt Sufix cumva?Tibi30 scrie:urata afirmatie. Uite aici:
http://international.sufix.com/fishing_ ... ltra_knot/
acest fir produse si este foarte bun.
Am spus si eu ce am auzit...de la oameni care au magazine de pescuit ln Bucuresti....
link-ul pe care l-ai pus,ok..doar sa fie si site-ul ,,la zi",cu update-ul....
In ceea ce priveste lucratul la firma Sufix... as vrea, chiar foarte mult. Tu lucrezi la Dan Mitranescu?
Pe mine m-ai nimerit...DA,lucrez la Dan Mitranescu...sant ,,field tester"...
Chiar perfecteaza un nou tip de mamaliga,pe care o testez momentan...
- marian_popescu
- Veteran
arhanghelu scrie:Subiectul acesta ma intereseaza si pe mine, am de umplut 5 tamburi cu cate 450m de fir 0.30(fiecare tambur).
Intrebari:
s-a mai spus de cateva ori pe acest topic
sunt mai multi care le-au folosit pe amandoua.
eu preferam opaque de 0,25. fiindca nu am mai gasit in ploiesti 4 role pe dimensiunea asta, am incercat sa gasesc altceva. si am ajuns la ultraknot fluo de 0,25. este putin mai rigid, dar totusi matasos, si putin translucid. adica opaque era mai opac si se vede mai bine noaptea. fiindca este pe rola mare (1700 de metri), iesi si mult mai ieftin (sper ca diferenta de pret sa nu vina si din calitate)
Fishing is life. The rest...just details
- Siledoctorul
- senior
Am luat si eu sufix ultra knot de 0.255mm, 1680m pe rola. Mi se pare cam slab la rezistenta, dar probabil e o impresie de-a mea deoarece in primul rand este foarte subtire si in al doilea rand eu nu am pescuit cu fir pe linie mai subtire de 0.30mm.
Vedem pe parcurs ce poate....
Vedem pe parcurs ce poate....
Inca nu a cumparat nimeni Sufix la rola mare de 0.25 sa il poate compara cu cel la rola mica, de acelasi diametru?
Am primit firul de la Total Fishing,rola mare,0,255 -1680mt.Pe eticheta scrie Ultra Knot,ultra high knot strength&extra suple.Am cumparat mult laudatul fir sau cu totul altceva?
Am cumparat si eu o rola azi de la noul magazin de pe Oltenitei,a costat 47 lei.
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
La 0,28 sunt o gramada de alternative, inclusiv de la Sufix. Dar baietii vor mai subtire si neaparat fluo.
I Fish. Therefore I am.
Sa le uram spor la treaba.
E totusi de laudat faptul ca Sufix inca mentine calitatea si nu a dat-o-n bara la acest capitol. Bravo lor!
Respect
E totusi de laudat faptul ca Sufix inca mentine calitatea si nu a dat-o-n bara la acest capitol. Bravo lor!
Respect
Ca fapt divers am legat un fir de 0.285 de manerul servietei de la munca (ceva hartii + un laptop) care du trece de 3 Kg si ceva...maxim 4 Kg. Am ridicat usor, nu brusc, si firul s-a rupt instant dupa 1 secunda de levitatie la 20cm de podea
Rola nou nouta, fir taiat direct de pe rola netensionat...
Rola nou nouta, fir taiat direct de pe rola netensionat...
De la nod sau firul, pe linie? Conteaza mult tipul nodului folosit !!!
Respect
Respect