hakuio matrix ?
Moderatori: gor965, florentiniuga
hakuio matrix ?
va salut. am o intrebare . am vazut pe paginile unui magazin online aceasta lanseta, HAKUIO MATRIX cu urmatoarele caracteristici- 3,90 m lungime totală
-1,85 m lungime strânsă
- acţiune 3,5 lbs
-greutate proprie 450 g
- 2 tronsoane
-material - carbon 98 %
poza din prezentare nu e foarte clara si nu am putut sa imi dau seama daca e sau nu mtx 12. dar dupa actiune nu e. stie cineva acest model ? multumesc.
-1,85 m lungime strânsă
- acţiune 3,5 lbs
-greutate proprie 450 g
- 2 tronsoane
-material - carbon 98 %
poza din prezentare nu e foarte clara si nu am putut sa imi dau seama daca e sau nu mtx 12. dar dupa actiune nu e. stie cineva acest model ? multumesc.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
Re: hakuio matrix ?
pai nu are cum sa fie de 390 daca e din 2 tronsoane si desfacut are 185.........
Vreau in tarile calde!
acum m-am uitat si se pare ca au modificat. 2m lungime stransa.
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
nu stie nimeni nimic de MATRIX ? dl. MITRANESCU ?
- Dan Mitranescu
- Partener
Nu am auzit de acest model.bogdu 38 scrie:nu stie nimeni nimic de MATRIX ? dl. MITRANESCU ?
Te rog sa-mi trimiti link-ul cu produsul pe privat pentru lamuriri .
- Dan Mitranescu
- Partener
Scriu si aici ...
Este vorba despre MTX12 , dar nu se mai gaseste in varianta 3,60 sub aceasta forma, modelul fiind imbunatatit , iar la 3,90 m mai am eu doar cateva bucati ... Nu cred ca este actualizat site-ul respectiv...
Este vorba despre MTX12 , dar nu se mai gaseste in varianta 3,60 sub aceasta forma, modelul fiind imbunatatit , iar la 3,90 m mai am eu doar cateva bucati ... Nu cred ca este actualizat site-ul respectiv...
Domnu Dan,maine aveti deschis?As vrea sa trec pa la magazin..
Vreau in tarile calde!
- Dan Mitranescu
- Partener
Este deschis.Vali_ms scrie:Domnu Dan,maine aveti deschis?As vrea sa trec pa la magazin..
Dan Mitranescu scrie:Scriu si aici ...
Ointrebare,blancul de la mtx12 este acelasi ca la mtx14?am vazut intrun mag din orasul in care locuiesc mtx12 de 3,60 si imi place cum arata si a-s vrea sa-mi cumpar 4buc,eram curios daca e acelasi blanc care la-ti supus la diferite teste.Multumesc
Multumesc.Dan Mitranescu scrie:Este deschis.Vali_ms scrie:Domnu Dan,maine aveti deschis?As vrea sa trec pa la magazin..
Vreau in tarile calde!
- Dan Mitranescu
- Partener
Calitatea materialului este aceeasi la ambele modele de 3,60m , ca si la cele de 3,90.iuuli scrie:Dan Mitranescu scrie:Scriu si aici ...
Ointrebare,blancul de la mtx12 este acelasi ca la mtx14?am vazut intrun mag din orasul in care locuiesc mtx12 de 3,60 si imi place cum arata si a-s vrea sa-mi cumpar 4buc,eram curios daca e acelasi blanc care la-ti supus la diferite teste.Multumesc
Totusi diferente exista in calitatea inelelor si a mandrinei cu un plus pentru 14 ...
MULTUMESC.Atunci am sa raman la mtx14 de 3.60 poate faceti un pret mai bun la 4 buc.Dan Mitranescu scrie:Calitatea materialului este aceeasi la ambele modele de 3,60m , ca si la cele de 3,90.iuuli scrie:Dan Mitranescu scrie:Scriu si aici ...
Totusi diferente exista in calitatea inelelor si a mandrinei cu un plus pentru 14 ...
Doresc sa cumpar 4 lansete si nu sunt decis daca MTX 8 3.90 2 buc chiar are 3,5lb uni spun ca este foarte buna alti spun ca este buna ca spod de aceia te rog sa ma lamuresti si pe mine . Sau poate recomanzi alt model de la cei de la MTX stiu unde ai magazinul si voi veni sa cumpar daca ma scoti din dilema.
- dragan claudiu
- Veteran
cele de 3,90 au 4lb....... detin 3 buc. si sint multumit de ele....Jamaykanu scrie:Doresc sa cumpar 4 lansete si nu sunt decis daca MTX 8 3.90 2 buc chiar are 3,5lb uni spun ca este foarte buna alti spun ca este buna ca spod de aceia te rog sa ma lamuresti si pe mine . Sau poate recomanzi alt model de la cei de la MTX stiu unde ai magazinul si voi veni sa cumpar daca ma scoti din dilema.
Doresc sa cumpar 4 lansete si nu sunt decis daca MTX 8 3.90 2 buc chiar are 3,5lb uni spun ca este foarte buna alti spun ca este buna ca spod de aceia te rog sa ma lamuresti si pe mine . Sau poate recomanzi alt model de la cei de la MTX stiu unde ai magazinul si voi veni sa cumpar daca ma scoti din dilema.Si mai am o intrebare la inaltimea de 1,80 ce bat recomanzi 3,90 sau 3,60?