Cernica
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Cernica
paznici de tot kakatul pe cernica
Da Meo,a fost un amic de-al meu,dar a spus ca nu mai merge niciodata.Era tare suparat,paznicii l-au bruscat si au asmutit cainii pe el doar pentru ca avea montura cu 3 carlige(clasica,de obor) pentru caras.Nu mi-a mai venit sa-l intreb de taxa sau daca a prins ceva,era tare catranit.Cred si eu...Mi-a spus ca daca paznicii vad un grup mai mare de pescari,doar incaseaza taxa si nici nu mai trec pe la ei,insa daca vad pe cineva singur,tot cauta nod in papura pentru diverse maruntisuri(ba ca nu are minciog,ba ca juvelnicul este prea mic etc).Personal,nu cred ca am sa merg vreodata(nici nu am fost,dar as fi vrut sa merg)pe aceasta balta.
Daca o balta are un regulament trebuie respectatintef scrie:Da Meo,a fost un amic de-al meu,dar a spus ca nu mai merge niciodata.Era tare suparat,paznicii l-au bruscat si au asmutit cainii pe el doar pentru ca avea montura cu 3 carlige(clasica,de obor) pentru caras.Nu mi-a mai venit sa-l intreb de taxa sau daca a prins ceva,era tare catranit.Cred si eu...Mi-a spus ca daca paznicii vad un grup mai mare de pescari,doar incaseaza taxa si nici nu mai trec pe la ei,insa daca vad pe cineva singur,tot cauta nod in papura pentru diverse maruntisuri(ba ca nu are minciog,ba ca juvelnicul este prea mic etc).Personal,nu cred ca am sa merg vreodata(nici nu am fost,dar as fi vrut sa merg)pe aceasta balta.
Tel0762.865.274
- georgemarian
- Veteran
Si daca nu mi l-au prezentat s-au am ajuns la 6 pe balta si ei vin la 8 dupa taxa,si eu nu am stiu regulile trebuie sa puna cainii pe mine?s-au sa ma bruscheze?LARY scrie:Daca o balta are un regulament trebuie respectatintef scrie:Da Meo,a fost un amic de-al meu,dar a spus ca nu mai merge niciodata.Era tare suparat,paznicii l-au bruscat si au asmutit cainii pe el doar pentru ca avea montura cu 3 carlige(clasica,de obor) pentru caras.Nu mi-a mai venit sa-l intreb de taxa sau daca a prins ceva,era tare catranit.Cred si eu...Mi-a spus ca daca paznicii vad un grup mai mare de pescari,doar incaseaza taxa si nici nu mai trec pe la ei,insa daca vad pe cineva singur,tot cauta nod in papura pentru diverse maruntisuri(ba ca nu are minciog,ba ca juvelnicul este prea mic etc).Personal,nu cred ca am sa merg vreodata(nici nu am fost,dar as fi vrut sa merg)pe aceasta balta.
- valentin...
- Veteran
ce sa le ceri la niste paznici,adica niste TARANII cu patru clase care nu stie cat fac 4+4 si sufera de ei.
sunt plini de arfe in cap de de basi,nu ai ce sa le ceri si mai a,eles pe cernica....am fost si eu pe balta aia si am plecat cu un gust amar...
sunt plini de arfe in cap de de basi,nu ai ce sa le ceri si mai a,eles pe cernica....am fost si eu pe balta aia si am plecat cu un gust amar...
valentin... scrie:ce sa le ceri la niste paznici,adica niste TARANII cu patru clase care nu stie cat fac 4+4 si sufera de ei.
raspunsul este simplu...chemi politia...depui plingere, si faci sesizaer si la MAI daca face figuri politaiul "sef" de post.
Plingerea o faci contra celui care administreaza balta(firmei) lista o gasesti pe siteul ANPA.