pe langa RM.-VALCEA
Moderatori: Sebastian, pharaoh
Re: pe langa RM.-VALCEA
Salut toti pescarii de pretutindeni! As dori sa-mi spuna si mie cineva cum e pescuitul pe la Ionesti, Campu' Mare?? Eu sunt din Curtea de Arges si as vrea sa merg acolo la o partida! Ce momeli merg bn, ce nada? Si cam ce peste se prinde, caras, crap?? Va multumesc anticipat!! Fir Intins prieteni pescari!!!
mitrooo scrie:Salut toti pescarii de pretutindeni! As dori sa-mi spuna si mie cineva cum e pescuitul pe la Ionesti, Campu' Mare?? Eu sunt din Curtea de Arges si as vrea sa merg acolo la o partida! Ce momeli merg bn, ce nada? Si cam ce peste se prinde, caras, crap?? Va multumesc anticipat!! Fir Intins prieteni pescari!!!
Ai aflat ceva noutati , ai fost pe acolo !!??
- dianu marin catalin
- senior
nimic nou pe lang judetu valcea???????????????????
numai pescuieste nimeni pe langa orasul RM Valcea?
- dianu marin catalin
- senior
chiar nu mai este nici un pescar predispus sa dea cateva ponturi despre ceva locuri pescuit,pe unde mai vrea pestele in perioada asta pe olt in aproprierea jud.Valcea???
- dianu marin catalin
- senior
se pare ca toti pesccari din zona s-au apucat de braconaz,de nimeni nu pai pescuieste prin zona?????
- dianu marin catalin
- senior
dianu marin catalin scrie:se pare ca toti pescari din zona s-au apucat de braconaj,de nimeni nu pai pescuieste prin zona?????