Robin Red...din ce credeti ca e facut???
Moderator: florentiniuga
Robin Red...din ce credeti ca e facut???
Am deschis acest topic,despre acest ingredient prezent ln foarte multe mixuri ready sau home made,ca sa subliniez lntr-un final(cand o sa va spun ce e,din ce e facut)unde sa ajuns ln pescuitul din ziua de azi...ma refer la preturi ingrediente(cazul de fata,robin red,avand un cost de productie undeva la 10% din pretul de vanzare,la Hait"s..adica un profit de 90%...e treaba..)preturi care sant,cu ajutorul reclamei,marketingului,etc.,de 8-9 ori mai mari decat costul de productie...acum nu insinuez ca Hait"s sau altii sa vanda pe degeaba,sau sa nu faca profit,dar....
Astept parerile voastre,din ce credeti ca e facut...as fi curios o parere de la,,LUCKY,daca mai frecventeaza acest forum...
PS-Ganditiva la ceva simplu,banal..etc..vezi ,,Laptele de Porumb"...
Astept parerile voastre,din ce credeti ca e facut...as fi curios o parere de la,,LUCKY,daca mai frecventeaza acest forum...
PS-Ganditiva la ceva simplu,banal..etc..vezi ,,Laptele de Porumb"...
- Ion Mironov
- Partener
Re: Robin Red...din ce credeti ca e facut???
sfecla de zahar rosie
Bravo Ioane...nu ma asteptam... ..nu stiu(lnca..)cu sa o deshidratez(usuc)ca sa o pot macina,si sa-i adaug putina boia iute(ca sa fie 100% Robin Red..)sau chili powder(english )...bagata la cuptor,lasata la soare dupa ce ln prealabil o tai ln felii foarte subtiri... ..trebuie lncercat...poate nu mai dam 65 ron/kg...
S-a mai discutat ceva asemanator si aici: http://www.infopescar.tv/forum/mixurile ... t7707.html
I Fish. Therefore I am.
Fulgi de sfecla rosie deshidratati se gasesc la Hornbach
Daniel Spoiala
la ce gramaje,si ce preturi???xdocx scrie:Fulgi de sfecla rosie deshidratati se gasesc la Hornbach
ca sa fie informatia completa...
Pretul nu il mai stiu..
Este vrac, alaturi de canepa, mancare de pasarele, si alte seminte
Este vrac, alaturi de canepa, mancare de pasarele, si alte seminte
Daniel Spoiala
Anul trecut cand am fost dupa canepa unde zici tu,nu mai aveau si au zis ca nici nu mai aduc... era si 5 ron/kg...
- Ion Mironov
- Partener
asa este.eu mi-am facut bile cu pudra din sfecla rosie dezhidratata de la horbach....acest lucru se datoareaza colegului meu clinci cosmin.el stie mult mai bine si mult mai multexdocx scrie:Fulgi de sfecla rosie deshidratati se gasesc la Hornbach
si acum spui???jonny_23 scrie:asa este.eu mi-am facut bile cu pudra din sfecla rosie dezhidratata de la horbach....acest lucru se datoareaza colegului meu clinci cosmin.el stie mult mai bine si mult mai multexdocx scrie:Fulgi de sfecla rosie deshidratati se gasesc la Hornbach
- Ion Mironov
- Partener
xdocx scrie:Daca acum ai intrebat
-
- VIP+++
cine ie ma Robin Red asta ca io am o varsta vasta da nam auzit dacat da Robin Hod ! era ala care cand sa imbata ca porcu tragea ca prostu cu arcu sal nimereasca pa Marcu in rozeta ! daca nul nimerea pala tragea in cine ai iesea in cale si bineinteles ca aia cu bani ai dadea mita sa traga si iel in alta parte ! cica dadaea bani apoi la saraci da io cand am fost in England zice bastinasi ca dadea bani la saraci , da nui dadea dageaba , ai dadea pa bautura si femeile la saraci !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere