Sufix Ultra Knot
Moderator: florentiniuga
- elvis_armeanca
- senior
Re: Sufix Ultra Knot
Mersi darius123 !S-a rezolvat problema !cine rade la urma...he hee!
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
Iti multumesc pentru informatie,mi-am comandat si eu doua role care-mi vor ajunge poimaine.Numai bine si fire intinse!darius123 scrie:In sfarsit a aparut Sufix de 0.25 si la rola mare.
http://www.totalfishing.ro/fir-monofila ... 19774.html
Daca nu faceau pasul asta, renuntam la acest fir.Deja pusesem ochii pe altceva.Speram sa fie aceiasi calitate, de obicei orice lucru bun, tine putin.
- marian_popescu
- Veteran
lmarius2k scrie:marian_popescu scrie:s-a mai discutat pe-aici
cel de pe role mari difera de cel de pe role de 250 de metri
pe role mari nici nu am vazut mai subtire de 0,28. se gaseste in ploiesti la 40 si 42 de lei
am vazut si role mici, de 0,25, la 18 lei bucata, dar mai avea decat doua
eu mai astept putin
difera in ce sens ? calitatea diferita sau ... ?
diferit din mai multe puncte de vedere
cel de pe role mici este mai elastic, nodul se aseaza altfel si mai opac. cel de pe role mari este sensibil mai rigid si este translucid. mie imi place mai mult cel de pe role mici, probabil de aici si diferenta de pret, eu cred ca este mai bun
au aparut si noile stocuri
45 de lei rola, de la 0,25 la 0,40
mai astept putin, nu am de gand sa ies saptamana asta nici la casting macar
Fishing is life. The rest...just details
Ceva este dubios aici.Intr-un magazin din Tm, de unde cumpar tot timpul fire Sufix, se vand role de 250 m Sufix Ultra Knot cu 38 ron.Am crezut ca este greseala, a verificat si patronul magazinului si ala este pretul.A zis ca poate sa imi aduca cu 47 la rola mare daca vreau si am acceptat.Sa fie real pretul ala, de 38 ron la rola mica?
SI eu am auzit ca cel la rola mare ar fi mai slab calitativ, dar numai din auzite.Un prieten a comparat 0.25 la rola mica cu 0.30 la rola mare si a zis ca este mai slab, dar este greu sa iti dai seama comparand 2 dimensiuni diferite.Astept sa im ajunga rola mare de 0.25 si am sa o compar cu 0.25 la rola mica.Daca pretul de 38 ron este real, nu stiu cine o sa mai cumpere acest fir, la rola mica.
SI eu am auzit ca cel la rola mare ar fi mai slab calitativ, dar numai din auzite.Un prieten a comparat 0.25 la rola mica cu 0.30 la rola mare si a zis ca este mai slab, dar este greu sa iti dai seama comparand 2 dimensiuni diferite.Astept sa im ajunga rola mare de 0.25 si am sa o compar cu 0.25 la rola mica.Daca pretul de 38 ron este real, nu stiu cine o sa mai cumpere acest fir, la rola mica.
- elvis_armeanca
- senior
Azi imi vine si mie la rola mare !trebuie darimat mitul asta !o sa postez ce observ!stima
foarte curioasa treaba...rog pe cei profesionisti sa ni se alature cu niste informatii daca au observat ceva diferit la role mari vs role mici...multumesc ( nu as vrea sa ma zgarcesc la 20-30 de lei pentru un fir bun )
- Alexandru Mihai
- Veteran
Cam scump...eu am luat azi 250 metri de 0,20 mm cu 12 RON...darius123 scrie:Ceva este dubios aici.Intr-un magazin din Tm, de unde cumpar tot timpul fire Sufix, se vand role de 250 m Sufix Ultra Knot cu 38 ron.Am crezut ca este greseala, a verificat si patronul magazinului si ala este pretul.A zis ca poate sa imi aduca cu 47 la rola mare daca vreau si am acceptat.Sa fie real pretul ala, de 38 ron la rola mica?
De unde???Alexandru Mihai scrie:Cam scump...eu am luat azi 250 metri de 0,20 mm cu 12 RON...darius123 scrie:Ceva este dubios aici.Intr-un magazin din Tm, de unde cumpar tot timpul fire Sufix, se vand role de 250 m Sufix Ultra Knot cu 38 ron.Am crezut ca este greseala, a verificat si patronul magazinului si ala este pretul.A zis ca poate sa imi aduca cu 47 la rola mare daca vreau si am acceptat.Sa fie real pretul ala, de 38 ron la rola mica?
- elvis_armeanca
- senior
Eu azi am primit rola mare!am acasa din stocul vechi la role de 0.20 cu 250m si au culoarea o idee mai diferita decat rola cea noua de 1680m de 0.25 care mi-a venit azi!Sa zic un pic mai galben opac decat cel de nou de 025 la rola mare...in rest eticheta e aceeasi...ca rezistenta ,suplete... ai las pe ceilalti colegii care au cumparat rola noua,mare sa se exprime!
- Alexandru Mihai
- Veteran
Tibi de la un magazin din Popesti Leordeni...dar le-am luat pe ultimele 2...ma dusesem hotarat sa iau vreo 10 role...Tibi30 scrie:De unde???Alexandru Mihai scrie:Cam scump...eu am luat azi 250 metri de 0,20 mm cu 12 RON...darius123 scrie:Ceva este dubios aici.Intr-un magazin din Tm, de unde cumpar tot timpul fire Sufix, se vand role de 250 m Sufix Ultra Knot cu 38 ron.Am crezut ca este greseala, a verificat si patronul magazinului si ala este pretul.A zis ca poate sa imi aduca cu 47 la rola mare daca vreau si am acceptat.Sa fie real pretul ala, de 38 ron la rola mica?
Eu din ce am auzit...acest fir nu se mai fabrica...tot ce se vinde acum sant stocuri vechi..gasisem si eu la role de 250 m 0,20,bine la alt pret..19 ron,si se rupea ca ata de papiota la nod...tot mai bun e ala de la Dan,tot 12 ron 250m.. ,si am lnteles ca aduce zilele astea...0,20...
Tibi30 scrie:Eu din ce am auzit...acest fir nu se mai fabrica...tot ce se vinde acum sant stocuri vechi..gasisem si eu la role de 250 m 0,20,bine la alt pret..19 ron,si se rupea ca ata de papiota la nod...tot mai bun e ala de la Dan,tot 12 ron 250m.. ,si am lnteles ca aduce zilele astea...0,20...
urata afirmatie. Uite aici:
http://international.sufix.com/fishing_ ... ltra_knot/
acest fir produse si este foarte bun.
crap.ro
urata afirmatie. Uite aici:
acest fir produse si este foarte bun.[/quote]
Da..foarte urata.. ..lucrezi pt Sufix cumva?
Am spus si eu ce am auzit...de la oameni care au magazine de pescuit ln Bucuresti....
link-ul pe care l-ai pus,ok..doar sa fie si site-ul ,,la zi",cu update-ul....
acest fir produse si este foarte bun.[/quote]
Da..foarte urata.. ..lucrezi pt Sufix cumva?
Am spus si eu ce am auzit...de la oameni care au magazine de pescuit ln Bucuresti....
link-ul pe care l-ai pus,ok..doar sa fie si site-ul ,,la zi",cu update-ul....
eu am vazut la role de 1000 la noul magazin de pe sos. Oltenitei, au reclama aici pe site.
Stima
Stima
Da..foarte urata.. ..lucrezi pt Sufix cumva?Tibi30 scrie:urata afirmatie. Uite aici:
acest fir produse si este foarte bun.
link-ul pe care l-ai pus,ok..doar sa fie si site-ul ,,la zi",cu update-ul....[/quote]
Patreaza barfele "bine intentionate" pentru tine daca nu le verifici. Iti este foarte usor sa dai un mail la sufix si apoi sa postezi o chesti de genul asta.
In ceea ce priveste lucratul la firma Sufix... as vrea, chiar foarte mult. Tu lucrezi la Dan Mitranescu?
Updat-ul este la zi, cu noutatile pentru anul 2012 postate.
crap.ro