CUPA SULIMANU
Moderator: florentiniuga
Re: CUPA SULIMANU
greenfish...va felicita...si la mai multe concursuri castigate, am si eu poze cu voi..
Pai bine mai Florine,eu ma dau de ceasul mortii ca nu-mi raspunzi la telefoane si tu stai la gratare si la beri
- florinio2006
- membru activ
mausse26 scrie:Pai bine mai Florine,eu ma dau de ceasul mortii ca nu-mi raspunzi la telefoane si tu stai la gratare si la beri
data viitoare sa vii si tu....
Un telefon si voi raspunde PREZENT
Pt.acest concurs as dori si eu sa felicit organizatorii,sponsorii,arbitru si pe ceilalti domni care ne-au cantarit pestele si au indurat frigul alaturi de noi,in special pe dl. Dan Marinita administratorul acestei balti superbe. Felicitari castigatorilor...mai ales prietenilor mei Duduman Florin si Stancu Nicusor care au fost premiati pt. locul 2 in sectorul B si pt. captura...si nu in ultimul rand felicitari tuturor concurentilor...ca la orice concurs cineva trebuie sa fie pe podium,iar ceilalti participanti aplauda...dar la acest concurs toti participantii merita aplauze...( parerea mea )...pt acest concurs am plecat cu noaptea in cap de la BRASOV impreuna cu fiul meu si cu sotia mea...dar a meritat...a fost o deosebire placere sa participam si noi...
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari concurentilor,organizatorilor si bucatarilor!!!
"Pastrati curatenia in standul unde A-TI pescuit" ???? oficial ???...inapoi la clasa a treia...si cu parintii la scoala data viitoare felicitari participantilor si organizatorilor
ps:clasicul "pastrati curatenia",ca sa nu ne mai prindem urechile la alea cu pixu'
ps:clasicul "pastrati curatenia",ca sa nu ne mai prindem urechile la alea cu pixu'
- RAZVAN GHEORGHE
- senior
Felicitari Dan Marinita pentru concurs,felicitari castigatorilor si nu in ultimul rand tuturor concurentilor.Noi am pescuit pe standul A9,un stand pe care,dupa parerea mea,cu greu se poate castiga un concurs,cei care au fost acolo stiu despre ce este vorba.Am inceput greu deoarece am folosit un tip de nada care nu am dat randament(24 ore fara peste),dupa care am schimbat nada si trasaturile au inceput sa apara.In mare un concurs frumos,bine organizat,din care eu unul personal am invatat cum si la ce mananca crapii de Sulimanu primavara
P.S.Felicitari colegului meu de echipa Iulian Caracuda.....super pescar....BRAVO
P.S.Felicitari colegului meu de echipa Iulian Caracuda.....super pescar....BRAVO
RAZVAN GHEORGHE
www.carpbait.ro
www.carpbait.ro