eu sincer ,nu voi mai merge pe acesta balta anul acesta ,prefer balta lui belaDodolica scrie:In legatura cu balta belin movile..imi aduc aminte ca parca si anul trecut a fost nebunia asta doar 12 ore si C&R....doar ptr scurt timp....sa speram ca poate si anul asta o sa fie la fel...asa ca rugati-va
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
-
- Veteran
Re: Zona Brasov
ce parere aveti despre lacul de la Dumbravita..?
o fi dezghetat?
se incepe pescuitul din 30.03.2012?
25lei/3bete/12ore/5kg
o fi dezghetat?
se incepe pescuitul din 30.03.2012?
25lei/3bete/12ore/5kg
- sergiuvarzaru
- utilizator
Ceva poze nu are nimeni ? Pe unde au fost la inceput de sezon 2012.Peste tot este frumos dupa o lunga asteptare.
Salutare , de Sanpaul stie cineva cv, a fost cineva anul acesta, s-a deschis ?
De Vadu Rosu balta 2-3 ceva info, a fost cineva la deschidere?
-
- Veteran
felicitari Claudiu Lukacs ,un reprezentant al brasovului ,mereu pe podium
Felicitari tuturor participantilor pentru rezultatele obtinute!!!
Crede in ceea ce faci; si capturile nu te vor dezamagi niciodata !
@teo42
Am fost ieri(sambata) la Vadu Rosu pe balta 2-3. N-am prins decat babusca. Putina lume,frig, vant... pe la amiaza, inainte de ora 15 cred, s-a spart gasca . Pe balta mai erau 3 baieti la deversor, chiar la intrare. Nu s-a prins crap nici sambata nici cu o zi inainte, asa ziceau unii care plecau dezamagiti. Poate isi da drumu` dupa ce se mai incalzeste...
Am fost ieri(sambata) la Vadu Rosu pe balta 2-3. N-am prins decat babusca. Putina lume,frig, vant... pe la amiaza, inainte de ora 15 cred, s-a spart gasca . Pe balta mai erau 3 baieti la deversor, chiar la intrare. Nu s-a prins crap nici sambata nici cu o zi inainte, asa ziceau unii care plecau dezamagiti. Poate isi da drumu` dupa ce se mai incalzeste...
Multumesc , de informatie domnu Mihai
FIR INTINS!
FIR INTINS!
Sau poate isi da drumu dupa ce baga pestemihai_s scrie:@teo42
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
a fost urata si vremea in week end. o sa-si dea drumul. poate chiar o sa bage si peste...
- sergiuvarzaru
- utilizator
A fost cineva in acest weekend la Belin (la Bela)? A inceput sa manance crapul?
Salutare,
De balta de la Dumbravita stie careva ceva?
Fir intins.
De balta de la Dumbravita stie careva ceva?
Fir intins.
Salutare, am aflat ca la Sanpaul inca se lucreaza la curatarea baltii si la amenajari , este inchisa inca, poate celalat weekend...daca termina, (pt. cei interesati ,ca sa nu bateti drumu depomana)
- sergiuvarzaru
- utilizator
Pe unde mergeti la pescuit la sfarsit de saptamana? Aveti vreo sugestie? As vrea sa fac o partida de pescuit si nu sunt hotarat unde.