Pelete sau boilies

nada mileniului 3

Moderator: florentiniuga

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Geanytto
utilizator
utilizator
Mesaje: 45
Membru din: 11 Feb 2012, 19:50
Localitate: Spania

Pelete sau boilies

Mesaj de Geanytto » 02 Apr 2012, 14:05

Salutare tuturor! Am si o tema pe care mi-ar placea sa o dezbat si comentez impreuna cu voi. Inteleg ca pentru prepararea unui mix bun este nevoie de diverse ingrediente, proportii si procente bine calculate tinand cont de proteine grasimi aminoacizi, hidrati, etc chimie pura intr-un cuvant. :))
Pana aici am inteles si sunt de acord intrebarea mea si gandul care ma roade este legata de pelet; o momeala din comert care ca si boiliesul ready-made se presupune ca indeplineste carecteristicile in ceea ce priveste concentratii arome si restu. Un lucru pe care nu il inteleg este diferenta de pret; eu am folosit si folosesc peletul atat pentru momit cat si pentru carlig iar rezultatele au fost chiar satisfacatorii Ex: in acelasi magazin 1 kg pelet robin red pe mine ma costa 6E iar 1 kg de boiliesuri ale aceluiasi producator costa 10.6E. Si inca ceva avand in vedere ca peletele face parte din categoria momelilor ready-made pot sa il rajnesc (maruntesc) si sa il folosesc ca parte solida pentru prepararea boiliesurilor solubile? Avand in vedere compozitia diferit nu ar fi decat forma care se schimba de la cilindric la sferic eficienta ar trebuii sa ramana acceasi.
Ce parere aveti? Astept raspunsurile voastre Un salut si multumesc!

Scrie răspuns

Înapoi la “Boiliesuri”