CUPA SULIMANU
Moderator: florentiniuga
- vitorio mv2
- Veteran
Re: CUPA SULIMANU
Posteaza si tu Danute,ca este lumea curioasa !!!!! La mine cu toate ca s-a dezghetat de o saptamina,crapul manica binisor spre bine !!!!! Din aceasta cauza acum plec sa mai cumpar 2-3 frigidere,pentru ca lada frigorifica si cele trei frigidere pe care le am sint umplute la maxim de catre "prieteni" si nu vrea sa se supere pe mine ,pentru faptul ca nu au unde sa mai "bage" !!!!!
- vlad tepes
- membru activ
De ce atita sercretomanie,chiar nu are nimeni un tel. cu internet sa posteze macar primele 5 locuri si cantiatile de peste? Sau se prinde asa de mult incit nu e timp ?
Buna organizare a unui concurs consta si in aspectul asta,daca nu stiai domnule Marinita!
Buna organizare a unui concurs consta si in aspectul asta,daca nu stiai domnule Marinita!
altul decit Vlad Tepes sa nu se mai creeze confuzii
Nu va este clar ca este jena sa posteze capturile???
Ce puneti atitea intrebari ?
Am discutat ieri cu o cunostiinta care este la concurs , si avea 1 buc prins in 24 de ore ( 3-4 kg )
Si nu vreau sa desconspir numele dar este un profesionist cu eticheta .
Asa ca lasati intrebarile o sa posteze ceva la final si gata , dar eu consider ca nu este o rusine daca nu se prinde nu trebuie sa uitam ca suntem la inceputul lui Aprilie si timpul este foarte vitreg , si unde mai punem ca bata s-a dezghetat de maxim 10 zile .
AAAAAAAAAAAAA daca are cineva pretentia sa concureze cu MV2 unde s-au prins 6 t in 3 zile sa nu se mai gindeasca , am mai spus-o sunt balti si balti fiecare este cu potentialul ei .
Ce puneti atitea intrebari ?
Am discutat ieri cu o cunostiinta care este la concurs , si avea 1 buc prins in 24 de ore ( 3-4 kg )
Si nu vreau sa desconspir numele dar este un profesionist cu eticheta .
Asa ca lasati intrebarile o sa posteze ceva la final si gata , dar eu consider ca nu este o rusine daca nu se prinde nu trebuie sa uitam ca suntem la inceputul lui Aprilie si timpul este foarte vitreg , si unde mai punem ca bata s-a dezghetat de maxim 10 zile .
AAAAAAAAAAAAA daca are cineva pretentia sa concureze cu MV2 unde s-au prins 6 t in 3 zile sa nu se mai gindeasca , am mai spus-o sunt balti si balti fiecare este cu potentialul ei .
Exista lucruri mai bune decit pescuitul, altele mai rele decit pescuitul .Dar nimic nu se compara cu pescuitul.
Da , intr-adevar vremea cred ca a fost un mare impediment in buna desfasurare a acestui concurs. Rezultatele poate vor incepe sa fie postate dupa incheierea acestuia.
MLDD
vremea a foarte urata...un vant din ce in ce mai puternic...de prins s-a prins pe cam toate standurile...parca 2-3 standuri nu prinsesera pana ieri la ora 16 niciun peste...am tinut sa postez fotografii din timpul concursului dar nu aveam semnal acolo...din pacate a trebuit sa plec mai devreme...si poze de la festivitate de premiere nu am...poate ne ajuta altcineva...cine vrea poze...le pot trimite si pe mail...
multumesc!
multumesc!
- florian serban
- Veteran
clasament?
fara poze
fara poze
clasamentul il astept si eu...in 20 min.
bardica scrie:cine vrea poze...le pot trimite si pe mail...
multumesc!
Incredibil cat tupeu aveti domnule,nu se poate asa ceva!!!!Dar, poate unii dintre noi nu vrem sa vorbim cu dumneavoastra pe forumul pesteluiverde!!!Eu sper ca dumneavoastra nu aveti nici o calitate ''oficiala'' pe acel forum sau in organizarea acestui concurs(adica cele scrise mai sus sa fie doar o eroare personala) si chiar astept cu interes din partea domnului Marinita cateva detalii despre desfasurarea acestui concurs, eventual poze si clasament,postate in acest forum, nu pe mail sau pesteleverde.ro.
TOTUL PENTRU CRAP
greseala mea...am vazut acum ca dvs... sunteti moderatorul...imi dati adresa de mail a dvs. pt. a va trimite pozele de la concurs...scz.. inca o data puteti sterge...discutiile de mai sus.
E corect sa puneti pozele pe ce site vreti, dar de bunsimt este sa le puneti si pe forumurile unde ati promovat concursul, daca tot faceti trimiteri catre alte forumuri si facebook-uri. Altfel, suna a reclama mascata.
I Fish. Therefore I am.
de acord imi cer scuze ..nu am realizat...cum am mai spus...nu am putut sa le postez pe infopescar, sunt prea mari...maine le voi triite celor de la infopescar...pt ale posta dumnealor...si imi cer scuze de neplacerile create....scuze inca o data...
REZULTATE CUPA SULIMANU
- Fişiere ataşate
-
- Cupa Sulimanu ed 1.pdf
- REZULTATE
- (337.51 KiB) Descărcat de 224 ori
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- florentiniuga
- Master Admin
- florentiniuga
- Master Admin
Ma asteptam macar la cateva comentarii, daca nu chiar si fotografii. Se pare ca cerem prea mult...
- florian serban
- Veteran
ceva poze?