Petitie contra "tibanu" - semnati si voi?

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

PETER
utilizator
utilizator

Petitie contra "tibanu" - semnati si voi?

Mesaj de PETER » 03 Dec 2008, 13:08

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Re: Petitie contra "tibanu" - semnati si voi?

Mesaj de Qnyx » 03 Dec 2008, 14:34

Doamneeeeeeee ! Necunoscute sunt Caile Domnului !
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 03 Dec 2008, 20:44

incearca sa te calmezi, nu te uita daca nu-ti place si nu inteleg ce ai tu cu un om care se chinue sa faca ceva pentru noi sa ne arate ceva, ceva care multora le place si chiar urmaresc emisiunea. =P~ =P~ =P~ ..... >:P >:P >:P
sfatul meu =; =; :-t :-t :-$ :-$
Tel0762.865.274

nando
Veteran
Veteran

Mesaj de nando » 03 Dec 2008, 21:59

si eu
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 04 Dec 2008, 01:28

La fel cum am facut-o si cu alt topic ce viza subiectul "Tibanu", imi exprim dezacordul in legatura cu intoleranta fata de libertatea de exprimare si "licenta artistica", garantate de Art. 30 din Constitutia Romaniei. Exista un for pe nume CNA, care poate fi sesizat si care are stabilite mijloacele de interventie atunci cand un POST TV incalca normele prevazute de lege. Altfel, vom ajunge sa cerem si arestarea producatorilor de filme, numai pentru ca nu realizam noi ca ceea ce vedem sunt trucaje, nu crime reale. In concluzie, daca cineva este nemultumit, se poate adresa CNA-ului sa intervina la postul respectiv de televiziune si nicidecum sa ceara desfiintarea unei emisiuni. Este mult mai simplu si credeti-ma, mult mai eficient dar in special, este singura cale corecta si perfect legala.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

old_radu
senior
senior

Mesaj de old_radu » 06 Dec 2008, 23:21

@ florentiniuga...
Din cate am inteles eu,petitia va ajunge prima data la postul tv,care difuzeaza aceasta emisiune si probabil ulterior (daca va fi cazul) si la C.N.A.
Initiatorul acestei petitii asteapta sa se adune minim 150 semnaturi(cred ca deja s-a ajuns la aceasta cifra),urmand sa demareze actiunea ...
..."libertatea de exprimare si "licenta artistica", garantate de Art. 30 din Constitutia Romaniei"(te-am citat) iti da acest drept,dar tot odata te obliga sa-ti asumi eventualele repercusiuni ce se pot isca in urma acestor "exprimari".
E normal sa-ti aperi colegul de breasla...
GO FOR SPINNING ! ! !

LARY
Veteran
Veteran

Mesaj de LARY » 07 Dec 2008, 01:37

LARY scrie:
incearca sa te calmezi, nu te uita daca nu-ti place si nu inteleg ce ai tu cu un om care se chinue sa faca ceva pentru noi sa ne arate ceva, ceva care multora le place si chiar urmaresc emisiunea. =P~ =P~ =P~ ..... >:P >:P >:P
sfatul meu =; =; :-t :-t :-$ :-$
Ce sa zic????? emisiunea de azi 07/12/2008 a fost super =)) ce am invatat din ea???? :-?? ....ATENTIE.... racvl se pune la fiert de viu =)) si se maninca cu saci :(( :(( ........misto nu am crezut, dar acum mam convins si eu ca emisiunea nu are legatura cu pescuitul de nicio culoare. :-& :-&
Tel0762.865.274

Qnyx
Master Admin
Master Admin

Mesaj de Qnyx » 07 Dec 2008, 01:57

Intr-adevar racul se pune la fiert viu.......cel putin asa scrie in toate tratatele culinare !
Nada si momeli de pescuit
pescuitmania xxx pescuitul crap

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 17 Ian 2009, 17:29

mare porcarie cu petitia asta da cine va pune sa va uitati fratilor la asemenea emisiuni (:| nu credeam ca mai sunt persoana care urmaresc asa zisa emisiune de pescuit "TIbanu " sau cum so mai numi . Eu am urmarit cateva seriale din joi i pasti am vazut ca omu nu are treaba cu pescuitu si am incetat sa mai vizionez emisiunea cred ca ar fi cel mai indicat lucru sal ignoram la noi telespectatori ma refer . Iar dak a prins o rata asa cum am citit pe petitie online cred ca ar trebui facut mai mult dekt suspendarea emisiuni ,ar trebui sanctionat pt braconaj in primul rand si apoi de cna si de postul de televiziune care difuzeaza emisiunea .

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 17 Ian 2009, 17:54

Voi nu ati inteles ce este cu acest Tibanu?
Un om care a gasit o oportunitate in aceasta emisiune, castigata stie el cum,de a-si umple burtihanu pe "de-ai boja",mai luand si pe acasa la pachet,si care a uitat de atata hamesire care este subiectul acestei emisiuni.
Stiti ... poate ca el a sesizat criza mondiala mai demult si a inceput pregatirea pentru hibernare.De asta infuleca atat.
Oare el nu vede ca nu are nici o legatura cu pescuitul?

Aceste randuri sunt scrise cu ceva timp in urma.

Sunt oripilat de acest Tibanu.
Stiu ca exista telecomanda,dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasam toti ... sa-si bata joc.
Ar trebui sa apara acea bulina dar in interior sa scrie interzis pecarilor.Aceasta emisiune este pentru cei ce n-au mancat de o saptamana.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 17 Ian 2009, 17:57

Apropo,petitia nu o semnez deoarece mi se pare o copilarie.Este o televiziune care nu cere nici o taxa.

Marian Constantin
Veteran
Veteran

Mesaj de Marian Constantin » 17 Ian 2009, 17:59

Madalin013 scrie:............................ar trebui sanctionat pt braconaj in primul rand si apoi de cna si de postul de televiziune care difuzeaza emisiunea .

dar tu cumva ai facut braconaj cu pestii din avatarul tau ? :O

Madalin013
membru activ
membru activ

Mesaj de Madalin013 » 17 Ian 2009, 18:16

mary2005 scrie:
Madalin013 scrie:............................ar trebui sanctionat pt braconaj in primul rand si apoi de cna si de postul de televiziune care difuzeaza emisiunea .

dar tu cumva ai facut braconaj cu pestii din avatarul tau ? :O
Eu i-am prins la undita pe o balta care iti permite ca retii caprurile pana in 4KG ctenii au fost eliberati iar romanesti gustosi :D asta nu inseamna ca am braconat pote dak puneam un morcov in ac si prindeam un iepure cred ca se putea numi braconaj =))

scorpion
Veteran
Veteran

Mesaj de scorpion » 25 Feb 2009, 19:56

eu zic sa semnati si o petitie pentru otvsi pentru realitatea si mai sunt destule posturi care debiteaza numai minciuni

Închis

Înapoi la “Diverse”