CUPA SULIMANU
Moderator: florentiniuga
- marius_s_82
- junior
Re: CUPA SULIMANU
CONCURS SPORTIV PESCUIT LA CRAP Cupa SULIMANU ed. a-I-a Organizator : C.S. Aviators Fishing Club si administratia lacului Sulimanu
Perioada : 30 mar.-01 apr. 2012 (vineri - duminica)
Echipa de 2/3 pescari cu drepturi depline
Taxa : 200 ron/echipa de 2 pescari sau 250ron/ echipa de 3 pescari
Locuri : 28
distanta intre standuri este de 25-30m
Premii
LOCUL I + cupe ,diplome
LOCUL II + cupe , diplome
LOCUL III + cupe, diplome
Deci premiile sunt cupe si diplome? Macar peste sa se prinda. Fir intis la toata lumea.
Perioada : 30 mar.-01 apr. 2012 (vineri - duminica)
Echipa de 2/3 pescari cu drepturi depline
Taxa : 200 ron/echipa de 2 pescari sau 250ron/ echipa de 3 pescari
Locuri : 28
distanta intre standuri este de 25-30m
Premii
LOCUL I + cupe ,diplome
LOCUL II + cupe , diplome
LOCUL III + cupe, diplome
Deci premiile sunt cupe si diplome? Macar peste sa se prinda. Fir intis la toata lumea.
- popa florin
- junior
la ce ora ne prezentam si cum se ajunge la balta de la bucuresti<:-P
Adunarea pe balta la ora 11. Citeste te rog postarile precedente.popa florin scrie:la ce ora ne prezentam si cum se ajunge la balta de la bucuresti<:-P
Constanta -bucuresti
La Fundulea te intorci spre Constanta pe drumul vechi dn2, la indicatorul sarulesti faci dreapta si tii drumul pana ce treci o cale ferata si drumul face stanga, iar cand face drumul 90 grade dreapta tu mergi inainte si in capat faci stanga si iar in capat faci dreapta si margi paralel cu CFR si ai sa vezi autostrada. sper sa fiu inteles.
Cred ca acesta este drumu. Va rog cei care au fost pe balta sa confirme.
- Eduard Daniel Vrabie
- senior
Din pacate eu am un deces in familie si numai pot participa (toata echipa). Daca sunt amatori ma pot suna. 0728868646
harta nu este buna,descrierea traseului da...
Acum am ajuns de la balta
Se prinde bine crap aproape la toate felurile de nada e infometat rau saracul crap
Cred ca va fi super.
Se prinde bine crap aproape la toate felurile de nada e infometat rau saracul crap
Cred ca va fi super.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- RAZVAN GHEORGHE
- senior
Fire intinse tuturor participantilor,in special echipei formata din Byl+MilyMarinita scrie:Acum am ajuns de la balta
Cred ca va fi super.
RAZVAN GHEORGHE
www.carpbait.ro
www.carpbait.ro
REMUSGL scrie:Adunarea pe balta la ora 11. Citeste te rog postarile precedente.popa florin scrie:la ce ora ne prezentam si cum se ajunge la balta de la bucuresti<:-P
Constanta -bucuresti
La Fundulea te intorci spre Constanta pe drumul vechi dn2, la indicatorul sarulesti faci dreapta si tii drumul pana ce treci o cale ferata si drumul face stanga, iar cand face drumul 90 grade dreapta tu mergi inainte si in capat faci stanga si iar in capat faci dreapta si margi paralel cu CFR si ai sa vezi autostrada. sper sa fiu inteles.
O bere pentru dreptul de autor
Notat. Ce este gresit pe harta ?gazaru scrie:REMUSGL scrie:Adunarea pe balta la ora 11. Citeste te rog postarile precedente.popa florin scrie:la ce ora ne prezentam si cum se ajunge la balta de la bucuresti<:-P
Constanta -bucuresti
O bere pentru dreptul de autor
da eSTE gresita harta din imagine
Treci de tamadau si pana la intrarea in calareti faci dreapta si tii drumul inticat .
trebuie sa ajungi la sarulerti gara nu sat.
fir intins la concurs.
Dane de ce nu explici acilisea traseul?
Treci de tamadau si pana la intrarea in calareti faci dreapta si tii drumul inticat .
fir intins la concurs.
Deci asa ???gazaru scrie:da eSTE gresita harta din imagine
fir intins la concurs.
- Eduard Daniel Vrabie
- senior
In locul echipei Eduard Vrabie + Ion Catalin va participa Costache Victor + partener
Deci asa ???[/quote]
Corect.
Corect.
- catalins2008
- senior
Mi-a spus cineva ca daca se merge pe A2 pana la km 41 sau 42 acolo este un OMV si prin spatele lui se poate ajunge pe balta.Daca e asa il rog pe Dan Marinita sa-mi raspunda.Multumesc!
Echipele care nu au saci de pastrare suficienti, aduc pe balta la pret de en-gros.