Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- daddy caddy
- senior
Re: Zona Brasov
Frumoase exemplare deabia asteptam sa-i avem in nincioc
- STIGMA FISHING
- senior
Multumim pentru aplauze si va astepta la noi
- Yo_gabriel
- membru activ
Mai multe sanse la week-enduri gratuite din pacate doar peste 3 luni o sa fac si eu un pescuit sper de macar 4 zile .....asta daca o sa fie locuri pe balta caci vad ca din ce in ce mai multi pescari doresc sa mearga la ucea....frumoase exemplare Cristi ....... Fire intinse tuturor
- sergiuvarzaru
- utilizator
"daddy caddy"Daca acesta este programul,Nu sunt de acord cu noul program de la Belin ,ma simt dezavantajat pentru ca eu sunt plecat in cursa(traseu) de joi pana luni si nu inteleg de ce s-a ajuns la asemenea program.Este de ne inteles un program ca acesta. Voi fi nevoit sa caut alceva ,cu multa parere de rau dupa aceasta balta.Poate afla cineva m-ai multe dupa o prima partida de pescuit.
o prostie, aproape ca nu mai ai unde sa pescuiesti noaptea,nu stiu de ce iau administratorii deciziile astea , probabil ca pestele este furat din balta nu stiu ce sa zic, sunt dezamagit
nu incerca sa fii PESTE
- ady_brasov
- membru activ
Eu eram adeptul pescuitului noaptea.,la bela.....daca numai de vineri pana duminica e program de 24 h atunci va dati si voi seama ce o sa fie pe balta aia....,dar sa speram ca programul asta o sa tina doar pana se mai incalzeste vremea,poate ne spune si noua cineva mai exact daca programul asta o sa fie tot anul sau doar cat tine vremea rece
- ady_brasov
- membru activ
o intrebare!!!! A pescuit cineva la Natura Park vreodata?
si daca da ,a prins ceva? /
si daca da ,a prins ceva? /
am pescuit eu!
e de evitat balta, pentru ca e prost populata cu adancimi de 5-6 m si multa vegetatie pe fund!
e de evitat balta, pentru ca e prost populata cu adancimi de 5-6 m si multa vegetatie pe fund!
are cineva idee daca s-a deschis balta cu insulite de la Belin???
Da s-a deschis si am inteles ca e acelas patron si aceleasi conditii ca anul trecut. Am sa merg saptamana asta si o sa trec si pe la Bela sa aflu exact ce e cu baltile de la Belin.papyllon scrie:are cineva idee daca s-a deschis balta cu insulite de la Belin???
Pentru pescarii brasoveni vand momitoare si plumbi:
momitor intre 30-40gr pret 2 ron
plumbi:100,90,80,70gr pret 1,5 ron
tel :0731310277
momitor intre 30-40gr pret 2 ron
plumbi:100,90,80,70gr pret 1,5 ron
tel :0731310277
Aseara am ajuns la Bela, eu si inca un prieten , taxa de 24 de ore intradevar 40 C&R si masina 10 lei, ne-am pus exact in stanga lu Bela, am lansat si JUR in 10 minute trasatura la pelete de usturoi si am scos un caras de vreo 300-400, dar cred ca a fost o gresala:D. In 20 de ore 8 lansete 4 carasi si o babusca la: viermusi, pelete si porumb. Maine a zis ca incepe popularea baltii in 3 transe, in total 11 tone inclusiv caras. nu a zis cat crap si cat caras, o sa merg iarasi sambata sa vedem care e treaba . In orice caz iesirea a fost reusita (dupa 5 luni de asteptare), chiar daca crapul nu s-a aratat la nimeni.
- ady_brasov
- membru activ
pai nu mai inteleg nimic........c&r cu, caras? ar trebui populata cu crap si amur ,cu greutati mai maricele...nu cu ciortan de 1-2 kg,la 40 ron 24 h macar sa ai satisfactia ca prinzi...... in fine.....e treaba lui si balta lui,face ce vrea cu banii lui eu totusi o sa merg in continuare la el pe balta. ca turist macar