voi spune ceva urat : cacati imputiti.viorelb73 scrie: Sperati insa sa nu dea iama împuțiții de "electricieni" !
de-ar cadea in apa in timp ce isi fac treaba...toti
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
voi spune ceva urat : cacati imputiti.viorelb73 scrie: Sperati insa sa nu dea iama împuțiții de "electricieni" !
bravo. felicitari.adyadryan1992 scrie:Astazi eu si 2 prieteni am fost la dunare , iar rezultatul cam slab zic eu.Am prins un crap nu cunosc greutatea nu l-am cantarit ,iar cei doi prieteni nimic.Un pescar prisese ieri de la ora 15 pana seara 4 crapi pana in 5 kg fiecare,numai la mamaliga. iar azi a prins decat unu.Apa de la ora 7 pana la ora 18 cand am plecat a crescut cu 1m, 1,30m deaceea cred ca, crapul nu a mai tras.Crapul a fost prins la 3 boabe de porumb preparate puse pe firul de par.Este primul meu crap la dunare
salut Adrian...despre domn ''profesor''Sorin (sorprodan) stim prin ce ape si zone se ''scalda''...adica... pescuieste...adyadryan1992 scrie:Maine s-ar putea sa ma duc ca de luni se anunta vreme rea si temp scade acum depinde si de cum va creste dunarea o sa revin cu informatii.