Azi 22.03.2012 la ora 7.00 sa prezentat pe balta Florin Duduman si la ora 10 ma sunat sa-mi spuna ca a prins circa 6 crapi cu greutatile intre 2-5kg .Deci a inceput sa manince la 3 zile dupa ce sa dezghetat lacul.
Am trimis baietii de la paza sa-i faca poze si le voi posta in aceasta dupa amiaza.
Crapi la Sulimanu 2012
Moderator: florentiniuga
Crapi la Sulimanu 2012
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Re: Crapi la Sulimanu 2012
Iti dai seama ca sunt rupti in gura de foame dupa iarna asta. O sa avem treaba la concursMarinita scrie:Azi 22.03.2012 la ora 7.00 sa prezentat pe balta Florin Duduman si la ora 10 ma sunat sa-mi spuna ca a prins circa 6 crapi cu greutatile intre 2-5kg .Deci a inceput sa manince la 3 zile dupa ce sa dezghetat lacul.
Am trimis baietii de la paza sa-i faca poze si le voi posta in aceasta dupa amiaza.
- catalins2008
- senior
Eu si cu partenerul meu deabia asteptam nu mai avem rabdare!
Danute mai baga niste aminoacizi in pestisorii aia ca tare sunt amarati
Apropo vezi ca mai multi de jumatate din concurenti au fost de acord cu ora 11
Apropo vezi ca mai multi de jumatate din concurenti au fost de acord cu ora 11
se prezinta bine balta .
Un traseu dataliat cum se ajunge la balta se poate? Stiu ca balta este exact langa autostrada, este vreun drum care sa iasa direct, citisem ceva de un drum ... printr-o parcare . As dori un traseu si pentru directia Constanta-Bucuresti.
Multumesc
Un traseu dataliat cum se ajunge la balta se poate? Stiu ca balta este exact langa autostrada, este vreun drum care sa iasa direct, citisem ceva de un drum ... printr-o parcare . As dori un traseu si pentru directia Constanta-Bucuresti.
Multumesc