Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- sergiuvarzaru
- utilizator
Re: Zona Brasov
Multumesc!! Are cineva idee cand se poate pescui prima partida in zona Brasov?
-
- Veteran
asteptam si noi ,mai ai putina rabdaresergiuvarzaru scrie:Multumesc!! Are cineva idee cand se poate pescui prima partida in zona Brasov?
Atunci cand se va dezgheta prima baltasergiuvarzaru scrie:Multumesc!! Are cineva idee cand se poate pescui prima partida in zona Brasov?
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -
- STIGMA FISHING
- senior
Baieti vreau sa va anunt ca balta STIGMA FISHING este cam cu 8......10 cm gheata si in proportie de 15% este dezghetata o sa postez si popularea cu 200 kg din cele 2000 kg cu capturi intre 8 si 15 kg si eu zi ca wekendul vitor o sa puteti pesci va tin la curent
balta de la vadu (doripesco) e pe jumatate dezghetata. pe 01.04 o deschid(asa am auzit)
Mesaj dat de administratia Doripesco pe mail fanilor Vadu Rosu:sorinbv scrie:balta de la vadu (doripesco) e pe jumatate dezghetata. pe 01.04 o deschid(asa am auzit)
"Dragi impatimiti in ale pescuitului !!!
Suntem convinsi ca acum cand soarele a inceput sa prinda putere, zapada dispare vazand cu ochii si doar gheata se mai incapataneza sa reziste pe balta , va ganditi deja la deschiderea noului sezon de pescuit , care , in functie si de starea vremii , va fi in prima parte a lunii Aprilie !
Probabil ca ustensilele sunt deja pregatite iar noile combinatii pt. nade si momeli se contureaza , totul in vederea asigurarii capturilor pe care le viseaza fiecare !
Va uram " FIR INTINS " in noul sezon si totodata va informam ca valoarea taxelor ramane nemodificata !!!
Membrii Clubului pot plati cotizatia aferenta anului 2012 la sediul din Halchiu , unde se va viza si legitimatia de membru, sau in contul RO16MIND 0190 0001 7118 RO01
Va uram inca o data "FIR INTINS " !!!"
Balta de la Sanpaul e deschisa si dezghetata pentru pescuit weekendul acesta?
- tanase_raduus
- utilizator
Am vorbit ieri cu responsabilul pentru pescuit si gheata este de 30 - 40 cm pe lac. Poate luna viitoare.
balta belin plopi miine 23 030 2012 se va deschide oficial pescitul am vorbit cu dm bela la telefon care m-ia spus ca pe partea cu malul oltului m-ai ieste putina gheata care spera ca pina simbata se va topi pe parte cabanei lui se poate pescui linistit asa ca pt dm maciuca miine la ora 16 rup poarta ca nu m-ai ieste sudata cu gheata dm maciuca sper sa ne intilnim pe balta cit m-ai curind fire intinse tuturor pescarilor brasoveni
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
Salutare, stie careva care mai sunt conditiile de pescuit la Belin (plopi),taxa, acces auto, vreo populare? Merci si fire intinse
- sergiuvarzaru
- utilizator
Imi pare rau ca nu sunt si eu la deschiderea sezonului la Belin,{serviciul asta ma omoara} ratez al doilea an sa fiu primul. Sper sa aveti vreme buna.Luni va iau urma si ma duc si eu pe balta.
-
- Veteran
domnule celmare ,din cate citesc, dumnevoastra aveti gheata la mal.ce faceti ?schimbati malu sau... .si eu sper sa ne intalnim curand dar din pacate eu nu pot sa vin decat sambata viitoare este timp de toate la timpu lor.sper sa mai imi lasati si mie peste ,in balta ,neprins binentelescelmare scrie:balta belin plopi miine 23 030 2012 se va deschide oficial pescitul am vorbit cu dm bela la telefon care m-ia spus ca pe partea cu malul oltului m-ai ieste putina gheata care spera ca pina simbata se va topi pe parte cabanei lui se poate pescui linistit asa ca pt dm maciuca miine la ora 16 rup poarta ca nu m-ai ieste sudata cu gheata dm maciuca sper sa ne intilnim pe balta cit m-ai curind fire intinse tuturor pescarilor brasoveni
- daddy caddy
- senior
REGULAMENT BALTA BELINI (LA PLOPI)2012: -SE VA PESCUI EXCLUSIV C&R DUPA CUM URMEAZA :LUNI PANA JOI NUMAI PESCUIT DE ZI INTRE ORELE 06.00-19.00 TAXA 30 RON -DE JOI PANA DUMINICA SE VA PUTEA PESCUI SI PE TIMP DE NOAPTE(24H/TAXA 40 RON). PT CEI CARE VOR SA CUMPERE PESTE PRETURILE SUNT URMATOARELE:CRAP 16RON/KG(INCLUSIV AMUR),CARAS 8 RON/KG,RAPITOR 17 RON/KG. ACESTE INFORMATII LE AM IN URMA UNEI DISCUTII AVUTE CU ADMINISTRATORUL BALTII PENTRU MAI MULTE DETALII IL PUTETI CONTACTA LA NR 0740965508
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- STIGMA FISHING
- senior
Balta de la Ucea este dezghetata, va asteptam la pescuit incepand cu data de 23.03.2012. Sezonul de pescuit la Stigma Fishing se va deschide!
- STIGMA FISHING
- senior
A inceput popularea la Stigma Fishing pentru concursul Zona Brasov
http://www.youtube.com/watch?v=dr6Zo3dn ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=7OYnDSEZ ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=dr6Zo3dn ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=7OYnDSEZ ... e=youtu.be