INTREBARE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Re: INTREBARE
tu vrei sa faci asa ceva ?....crezi ca e corect ?sergiu76 scrie:deoarece sunt nou pe acest forum,vreau sa va intreb urmatoarea chestie.....cineva imi cere sa-i fac transferul de bani pe un anumit produus si apoi mi-l livreaza.Se practica asa ceva?
si tu chiar ai timp sa crezi asa ceva ? sa-l trimita prin curier cu plata ramburs , iar curierul pana nu-i dai bani nu-ti va da coletul . de precizat ca cel ce trimite pachetul sa mentioneze la curier ca tu sa-l poti deschide ,ca nu cumva in pachet sa fie niste pietre sau niste tevi de pvc .
salut, sincer nu prea cred ca practica chestii de genul asta, eu personal cand am trimis ceva, am trimis cu plata ramburs nici decum plata in avans, acuma... alegerea iti apartine, dar eu personal nu as da bani in avans.
Stima!
Stima!
Asta inseamna sa platesti inainte , ca la curve , deci poti sa-ti iei tzeapa !! Dar tot la fel poti sa-ti iei tzeapa si cu ramburs !! Totul se bazeaza pe incredere , dar eu unul oricum n-as face asa ceva , sa platesc in avans si sa bag banii prin conturile cuiva !!
Faci cum crezi de cuviinta !!
nu eu fac asa ceva...am vrut sa cumpar ceva de pe acest forum si domnul respectiv,printr-un mp mi-a cerut acest lucru.....de aceea intreb.Sper ca nu se supara nimeni.
nu am de gand s afac asa ceva...nici la curve nu platesc inainte.....yo_yon scrie:Asta inseamna sa platesti inainte , ca la curve , deci poti sa-ti iei tzeapa !! Dar tot la fel poti sa-ti iei tzeapa si cu ramburs !! Totul se bazeaza pe incredere , dar eu unul oricum n-as face asa ceva , sa platesc in avans si sa bag banii prin conturile cuiva !!
Mai bine ceri niste informatii despre persoana care vinde, poate au mai cumparat si altii de la el...
Daca e de incredere, e ok, se mai scutesc niste bani la transport...
Numa' bine si fir intins!
Daca e de incredere, e ok, se mai scutesc niste bani la transport...
Numa' bine si fir intins!
salut!vioril scrie:si tu chiar ai timp sa crezi asa ceva ? sa-l trimita prin curier cu plata ramburs , iar curierul pana nu-i dai bani nu-ti va da coletul . de precizat ca cel ce trimite pachetul sa mentioneze la curier ca tu sa-l poti deschide ,ca nu cumva in pachet sa fie niste pietre sau niste tevi de pvc .
recomandarea lui ''vioril'' ti o dau si eu...
daca ajungi sa cumperi de 2-3 ori de la acelasi om atunci se mai schimba datele problemei...
stima!
despre cine este vorba?sergiu76 scrie:nu eu fac asa ceva...am vrut sa cumpar ceva de pe acest forum si domnul respectiv,printr-un mp mi-a cerut acest lucru.....de aceea intreb.Sper ca nu se supara nimeni.
userul ma refer...
CARP HUNTERS TEAM
Am cumparat de multe ori cu plata in avans : de obicei de pe un alt site, dar si de pe infopescar : nu "mi-am luat-o" niciodata ... inca. Mai degraba am primit marfa proasta cand am platit in sistem ramburs.
Daca cunosti cat de cat persoana ( tu in mod direct sau prin altii ), e o varianta buna, pentru ca mai faci economie la cheltuielile de livrare ( rambursul ).
Daca vrea plata in avans, nu inseamna neaparat ca vrea sa te tepuiasca.
O convorbire telefonica cu persoana in cauza ajuta in mare masura : reusesti sa iti dai seama cu cine ai de a face.
In rest, depinde cat de dispus esti sa iti asumi riscuri.
Daca cunosti cat de cat persoana ( tu in mod direct sau prin altii ), e o varianta buna, pentru ca mai faci economie la cheltuielile de livrare ( rambursul ).
Daca vrea plata in avans, nu inseamna neaparat ca vrea sa te tepuiasca.
O convorbire telefonica cu persoana in cauza ajuta in mare masura : reusesti sa iti dai seama cu cine ai de a face.
In rest, depinde cat de dispus esti sa iti asumi riscuri.
- ZSOLT DEZSI
- senior
Nu,nu se face asa ceva!
- Allen Besnovich
- Veteran
In general nu se practica asa ceva..pentru ca dupa ce trimiti banii, persoana poate sa te ignore.
Pot sa spun despre userul " damialina07 " ca este corect, si puteti avea incredere la orice tranzactie.
Pot sa spun despre userul " damialina07 " ca este corect, si puteti avea incredere la orice tranzactie.
C.S. OLTENIA FISHING
- jirosmarius
- Veteran
fratilor eu am trimis produsele inainte de a mi trimite banii pt fi omul multumit am pus banii n cont inainte si nu am avut probleme,nu am auzit inca sa fie pr de genul pe acest site..ne cam cunoastem toti si stim cum stam..eu zic sa te uite la parerile oamenilor si te vei convinge...
da asa este si mie mi-a trimis si am trimis banii dupajirosmarius scrie:fratilor eu am trimis produsele inainte de a mi trimite banii pt fi omul multumit am pus banii n cont inainte si nu am avut probleme,nu am auzit inca sa fie pr de genul pe acest site..ne cam cunoastem toti si stim cum stam..eu zic sa te uite la parerile oamenilor si te vei convinge...