Balti de evitat in 2012
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- elvis_armeanca
- senior
Re: Balti de evitat in 2012
Ok ..Deci pana acum de evitat -Fundulea 1,2-Movilita 1,2-Giurgita dolj-Fantanele dolj-balta Lesu-Albele-Tibrin....asta din urma nu stiu daca mai are crap ..mare pacat si lista va continua dragii prieteni pescari ..
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
- florin.irimia84
- senior
ai incercat si iar ai incercat cu fel si fel de postari si pina la urma ai gasit un subiect foarte interesant....bravoo!!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt "PESCARI"....!
de evitat in special de catre Brasoveni Baltile Doripesco: 2,3,6 sunt populate cu ciortan la inceput de sezon( 300 max 400 kg de crap) si in rest doar colecteaza taxa
matara.... s-a scos tot pestele asta toamna din balta,a fost navodita la greu,aviz amatorilor!
- Allen Besnovich
- Veteran
Giurgita si Fantanele nu sunt tocmai de evitat, asta vara la Fantanele am prins frumos...trebuie doar sa insisti!elvis_armeanca scrie:Ok ..Deci pana acum de evitat -Fundulea 1,2-Movilita 1,2-Giurgita dolj-Fantanele dolj-balta Lesu-Albele-Tibrin....asta din urma nu stiu daca mai are crap ..mare pacat si lista va continua dragii prieteni pescari ..
C.S. OLTENIA FISHING
- florin.irimia84
- senior
Ieri am fost la Fantanele ar trebui sa vezi in ce hal arata.........mai este apa decat in jumatate de balta..restu a secat,cred...nu vreau sa iti spun de sutele de fitofagi care zac pe mal morti...incarca paznici la greu ,nu mai aveau saci menajeri unde sa ii bage .........nu mi-e necaz decat ca si anul asta mi-am facut abonament....cred ca cea mai mare teapa pe anu asta!
Peste am prins si eu anul trecut dar anul asta cred ca numai prindem.....m-am uitat intr-o barca de-a lor luai solzii cu farasul
Anul asta mergem amandoi sa vedem cum il dovedim!
Peste am prins si eu anul trecut dar anul asta cred ca numai prindem.....m-am uitat intr-o barca de-a lor luai solzii cu farasul
Anul asta mergem amandoi sa vedem cum il dovedim!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt "PESCARI"....!
- Allen Besnovich
- Veteran
Hmm ciudat. Si eu am o parere foarte proasta despre balta, mai ales despre paznici, dar stiu ca daca te duci atunci cand trebuie, se prinde frumusel.
C.S. OLTENIA FISHING
Eu unu recomand Fundulea 2 in 2011 am fost de 9 ori pe acea balta si am avut o medie de 3-4(2-3kg) buc crap si ceva caras mai ales ca populeaza masiv balta .Recunosc ca am avut o iesire fara peste dar ........ asta e.
Refritor la Fundulea 1 am fost o data cu sorcrul meu eu nu am luat nimic dar el a luat o bucat de crap la 4 kg asa ca....
Recomand la pescari ca inainte sa iassa pe balata sa consulte netu sa vada cu ce a dat lumea pe balti si sa incerce sa se apropie de momeala folosita de majoritatea pescarilor si un lucru foarte important este solunarul si presiunea admosferica care sunt factori destul de importanti .
Deci eu recomanda FUndulea 2
Refritor la Fundulea 1 am fost o data cu sorcrul meu eu nu am luat nimic dar el a luat o bucat de crap la 4 kg asa ca....
Recomand la pescari ca inainte sa iassa pe balata sa consulte netu sa vada cu ce a dat lumea pe balti si sa incerce sa se apropie de momeala folosita de majoritatea pescarilor si un lucru foarte important este solunarul si presiunea admosferica care sunt factori destul de importanti .
-
- VIP+++
Deci Giamayka va recomnada cea mai buna balta dan 2011 pe care voi restu tre so evitati pa 2012 ca daia sa deschis topicu da acilisha ! Boss daca mai ai cate ceva da recomandat zile repede acilea ca sa le trece lumea pa lista neagra !Jamaykanu scrie:Eu unu recomand Fundulea 2 in 2011 am fost de 9 ori pe acea balta si am avut o medie de 3-4(2-3kg) buc crap si ceva caras mai ales ca populeaza masiv balta .Recunosc ca am avut o iesire fara peste dar ........ asta e.
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Deci Giamayka va recomnada cea mai buna balta dan 2011 pe care voi restu tre so evitati pa 2012 ca daia sa deschis topicu da acilisha ! Boss daca mai ai cate ceva da recomandat zile repede acilea ca sa le trece lumea pa lista neagra ! [/quote]
gogule poate sa fie baltile varza , dar daca le comentezi tu ma duc pe ele ......iete asa la caterinca.
sa vezi ce capturi .....atat de mari
gogule poate sa fie baltile varza , dar daca le comentezi tu ma duc pe ele ......iete asa la caterinca.
sa vezi ce capturi .....atat de mari
De evitat : Movilita 1,2,3, Batal, Hagiesti, Butimanu 5,6, Cascioare, Magura 1,5,6,7, Calareti 2,3, Fundulea 1, Izvoarele.
Gogu sa prinsa ca ador pasunea dar ador si ce e corect nu pot privi cum un pescar de duzina denigreaza o balta ca nu a prins el peste mai ales ca nu stia ca este Solunar si mai ales la ce foloseste.
De aceia am scris ce am scris dar............o sa aprind o pasune in cistea ta Pescare si fir intins pe baltile pe care te duci tu Pescare.
De aceia am scris ce am scris dar............o sa aprind o pasune in cistea ta Pescare si fir intins pe baltile pe care te duci tu Pescare.
Nu stiu daca mai era nevoie dar adaug aici salba Straulesti, Grivita, Baneasa
MLDD
- valentin...
- Veteran
am inteles ca si balta dragoesti sau bgs...am ieri cu un pescar si imi spunea ca nu mai balta asta.
a fost secata,sa scos tot pestele din ea si am inteles ca a fost vanduta
stie cineva ceva de ea?
a fost secata,sa scos tot pestele din ea si am inteles ca a fost vanduta
stie cineva ceva de ea?