Un fir bunicel si pret mediu
Moderator: florentiniuga
Un fir bunicel si pret mediu
Am deschis acest topic in scop de a obtine info despre un fir 0.28-.03 la un pret rezonabil fiind nevoit sa pun 400m pe un tambur.
- elvis_armeanca
- senior
Re: Un fir bunicel si pret mediu
Daiwa Tournament fluo 0.28 rola 1500m aprox!eu am fost foarte multumit pret calitate!fir intins!
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
Am vazut specificati la fir tine maxim 4 kg voiam ceva mai puternic.
Ce parere aveti de cel de la crap exper fluo portocaliu ?
- crazy crap
- membru activ
Eu cred ca la Daiwa sunt trecute specificatiile reale kg si grosime, si iti garantez ca tine daca il folosesti in conditii normale, pe cand la Carp Expert in general nu respecta aceste specificatii, fiind supradimensionat, din cate stiu firul de 0.25 este de aproape 0.28 la carp expert. numai bineJamaykanu scrie:Am vazut specificati la fir tine maxim 4 kg voiam ceva mai puternic.
Aha deci nu repecta grosimea
ce bulllaaa......ngi
Astept alte recomandari
ce bulllaaa......ngi
Astept alte recomandari
- crazy crap
- membru activ
Pe langa Daiwa Tournament Fluo mai indic Sufix ultra knot de 0.28mm pentru aruncat, 47 lei ultra knot, rola de 1360m.Jamaykanu scrie:Am deschis acest topic in scop de a obtine info despre un fir 0.28-.03 la un pret rezonabil fiind nevoit sa pun 400m pe un tambur.
Sufix Tritanium pentru plantat , 59 lei, in functie de ce grosime vrei.
numai bine
- elvis_armeanca
- senior
Salut!Personal cu Daiwa tournament 0.28 am scos carp de 14 kg fara probleme si chiar am tras de el ,iar cu alta optiune recomand sufix ultraknot care mi se pare chiar mai rezistent , mai matasos si poti cobori la 0.25 ca sa castigi si distanta!Oricare din cele doua pe care le cunosc personal sunt foarte bune! numai bine!
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
Vezi aici fire:
http://www.magazinpescuit.ro/fire-monof ... =3a&page=1
Recomand (pret / calitate) firele Maver, dar poti sa iei legatura cu administratorul si poate iti recomanda ceva (are nr de contact pe site)!
Respect
http://www.magazinpescuit.ro/fire-monof ... =3a&page=1
Recomand (pret / calitate) firele Maver, dar poti sa iei legatura cu administratorul si poate iti recomanda ceva (are nr de contact pe site)!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Salut, unde se mai poate gasi sufix ultraknot(0.28 rola mare)...???
Jamaykanu scrie:Am deschis acest topic in scop de a obtine info despre un fir 0.28-.03 la un pret rezonabil fiind nevoit sa pun 400m pe un tambur.
Gamakatsu G-line verde fluo.
- crazy crap
- membru activ
Si eu am cautat si nu am gasit dar am inteles ca intra pe stocuri la magazine din aprilie. numai binegrafy scrie:Salut, unde se mai poate gasi sufix ultraknot(0.28 rola mare)...???