Mare om ,mare caracter......toata stima domnule Iugaflorentiniuga scrie:Daca aveti un pic de rabdare vine si cadoul. Nu o sa va para rau. La cererea ... tuturor, schimbam formatul.
probleme LIVE TV
Moderator: Qnyx
- ady_brasov
- membru activ
Re: probleme LIVE TV
- florinpaul
- junior
La mine de 2 zile nu mai merge nici pe i explorer, nu mai zic ca pe mozzila imi da connaction failed.
Am instalat si toolbar-ul si tot nu merge.
Am instalat si toolbar-ul si tot nu merge.
Re: Forum infopescar
SALLL cunoaste cineva care este motivul pentru care nu mai functioneaza INFO PESCAR? la d-voastra functioneaza? persista problema, sau se intampla doar la mine, am net de la RTC ROG MODERATORUL SA MUTE MESAJUL LA -- PROBLEME LIVE TV
Re: Forum infopescar
Buna seara
Nici la mine nu functioneaza Infopescar TV, era singurul mod in care mai vedeam si eu o balta, de 2 luni din cauza serviciului nu am mai avut timp de nimic. Sper sa rezolve problema.
Nici la mine nu functioneaza Infopescar TV, era singurul mod in care mai vedeam si eu o balta, de 2 luni din cauza serviciului nu am mai avut timp de nimic. Sper sa rezolve problema.
- florentiniuga
- Master Admin
Ca sa nu va obositi sa cititi toooocmai de pe prima pagina:
florentiniuga scrie:Daca aveti un pic de rabdare vine si cadoul. Nu o sa va para rau. La cererea ... tuturor, schimbam formatul.
- Goldenfish
- junior
Buna ziua,
Din nefericire de miercuri 7 martie 2012 nu mai pot sa ma conectez pe LIVE TV(folosesc IE9) . Poate ma lamureste cineva?
Multumesc
Din nefericire de miercuri 7 martie 2012 nu mai pot sa ma conectez pe LIVE TV(folosesc IE9) . Poate ma lamureste cineva?
Multumesc
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis!
- ady_brasov
- membru activ
Daca ai fi unpic atent si ai citi pe forum,ai intelege ca site-ul e in lucru,deci nu merge la nimeni inainte sa postati ,cititi cu mai multa atentie forumulGoldenfish scrie:Buna ziua,
Multumesc
- ady_brasov
- membru activ
florentiniuga scrie:Ca sa nu va obositi sa cititi toooocmai de pe prima pagina:florentiniuga scrie:Daca aveti un pic de rabdare vine si cadoul. Nu o sa va para rau. La cererea ... tuturor, schimbam formatul.
- Goldenfish
- junior
Merci pentru raspunsul prompt.
Probabil ai dreptate trebuia si sa citesc prin forum dar, stii de exemplu atunci cand te doare tareee de tot ca nu merge ceva nu te apuci sa citesti prin ziare. Nu
Toate cele bune
Probabil ai dreptate trebuia si sa citesc prin forum dar, stii de exemplu atunci cand te doare tareee de tot ca nu merge ceva nu te apuci sa citesti prin ziare. Nu
Toate cele bune
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis!
dar chiar sint probleme su sint numai eu ce nu prind scrie doar ""urmeaza""
- ady_brasov
- membru activ
mai raduhh....care parte nu o intelegeti, SITE-UL ESTE IN LUCRU,mai pe intelesul tuturorraduhh scrie:dar chiar sint probleme su sint numai eu ce nu prind scrie doar ""urmeaza""
si nu sunt decat 2 pagini.. .
Cosmine (ONYX ) , ne miscam si noi mai cu talent ? ca au inceput pescarii sa sune pe la prieteni ,ca sa afle ce se intampla .
- Qnyx
- Master Admin
Nu ti-a priit cafeaua la sedinta ?vioril scrie:Cosmine (ONYX ) , ne miscam si noi mai cu talent ? ca au inceput pescarii sa sune pe la prieteni ,ca sa afle ce se intampla .