Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
Dl. Celmare, balta de la Belin-Bela, nu s-a dezghețat.Geața de 20 cm, o mare problemă!!!A vorbit Radu cu Bela zilele trecute, acesta anunță când aduce și bagă pește în baltă.Anticipez că va începe la sfârșitul lunii martie.Lucian.
-
- Veteran
se pare ca prima partida mai are de asteptat.asta e
mersi de informati domnu luci si sa speram ca se va dezgheta cit mai repede
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
domnu maciuca nu ieste obligatoriu prima partida la bela prima balta care sa deschide in zona brasov in prima vineri a-m rupt poarta de la servici si voi fi prezent pe ace balta sper sa ne vedem cu bine si fire intinse tuturor
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
-
- Veteran
domnule celmare vineri portile sunt sudate,cu gheata, asa ca mai este ceva pana atunci, sper sa nu ne intalnim de pasti prima data sa ciocnim oale rosiicelmare scrie:domnu maciuca nu ieste obligatoriu prima partida la bela prima balta care sa deschide in zona brasov in prima vineri a-m rupt poarta de la servici si voi fi prezent pe ace balta sper sa ne vedem cu bine si fire intinse tuturor
Florin- Davidnicolae, îți urez de ziua ta, multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor și nu în ultimul rând un călduros LA MULȚI ANI!!!
numai bine moldovene...!
-
- Veteran
multumesclucfish scrie:Florin- Davidnicolae, îți urez de ziua ta, multă sănătate, fericire, împlinirea tuturor dorințelor și nu în ultimul rând un călduros LA MULȚI ANI!!!
-
- Veteran
maine merg la peste la pluta daca e cineva interesat sunt 2 locuri libere
daca pana la 10 seara nu e nimeni interesat ,am taiat-o
daca pana la 10 seara nu e nimeni interesat ,am taiat-o
asa mai florine. am vb ieri la tel si nu am stiut ca e ziua ta.
sanatate si la multi ani
sanatate si la multi ani
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
- sergiuvarzaru
- utilizator
Va salut PESCARI din Brasov.A fost greu sa imi fac curaj sa intru pe forum sa va spun ca am si eu acelasi microb ca voi toti. Va urmaresc de mult comentarile si sfaturile de pe forum si sunt incantat de ce am citit pana acum. Sper sa ne vedem la o prima partida de pescuit.Cu toti. Sper ca la Belin ca eu sunt un pasionat de aceea BALTA. Sunt mandru ca Sunt Brasovean.
- daddy caddy
- senior
sergiuvarzaru scrie:Va salut PESCARI din Brasov.A fost greu sa imi fac curaj sa intru pe forum sa va spun ca am si eu acelasi microb ca voi toti. Va urmaresc de mult comentarile si sfaturile de pe forum si sunt incantat de ce am citit pana acum. Sper sa ne vedem la o prima partida de pescuit.Cu toti. Sper ca la Belin ca eu sunt un pasionat de aceea BALTA. Sunt mandru ca Sunt Brasovean.
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
Bine ai venit printre noi
-
- Veteran
sergiuvarzaru scrie:Va salut PESCARI din Brasov.A fost greu sa imi fac curaj sa intru pe forum sa va spun ca am si eu acelasi microb ca voi toti. Va urmaresc de mult comentarile si sfaturile de pe forum si sunt incantat de ce am citit pana acum. Sper sa ne vedem la o prima partida de pescuit.Cu toti. Sper ca la Belin ca eu sunt un pasionat de aceea BALTA. Sunt mandru ca Sunt Brasovean.