Sezon 2012
Moderator: vali003
Sezon 2012
De astazi am facut deschiderea oficiala al sezonului 2012 ,temperatura a urcat la plus 8-10 grade ,am pescuit cu un prieten de la 11 la 17 , nici o trasatura ,dar am fost pe balta .
Re: Sezon 2012
Fire intinse in 2012,numai bine!
Azi 15 Martie ,a fost prima zi cu peste ,unul mic ,dar pentru acest timp ,foarte davreme ,este mai mult decit unul de 15 kg.
Felicitari...!!! Wow...ce colorit superb...!!!
Deci...io ma duc sa lesin...!!! Fir intins!!!
Deci...io ma duc sa lesin...!!! Fir intins!!!
today is the yesterday that tommorow won't count
Faci victime cu poza asta...! Io aproape ca mi-am pierdut mintile...noroc cu nevasta-mea ca mi-a dat doua palme...ca luasem o mulineta si o mulinam in gol prin casa...
today is the yesterday that tommorow won't count
Felicitari,ai spart gheata!vali003 scrie:Azi 15 Martie ,a fost prima zi cu peste ,unul mic ,dar pentru acest timp ,foarte davreme ,este mai mult decit unul de 15 kg.
Merci ,sa speram ca vor incepe si cei de categoria grea .
Mai Vali de ce ne chinui in halul asta, ca la noi baltile sunt inca inghetate.
Si e tot frig ca am ajuns sa credem ca primavara vine abia la toamna
Sa ai fire intinse si capturi ... de 2 cifre
Ultima oară modificat 16 Mar 2012, 15:36 de către mircea62, modificat 1 dată în total.
Of, of, mai, mai
De obicei ,voi va saturati de pescuit ,iar eu , va citesc postarile ,de data asta aveti si voi o iarna normala ,iar eu voi avea citiva crapi la traista ,pina incepeti si voi .mircea62 scrie:Mai Vali de ce ne chinui in halul asta, ca la noi baltile sunt inca inghetate.
Oricum e greu sa tinem pasul cu tine,nu ne mai peria!
Da, Doamne, si la noi, frumuseti ca acelea ! Deh, asa sunt unii norocosi!
Maine am treaba, dar poimaine sunt pe balta, o sa dau la match si feeder, la viermuși! Sa vedem ce o sa iasa... pe mal!
Respect la toti!
Maine am treaba, dar poimaine sunt pe balta, o sa dau la match si feeder, la viermuși! Sa vedem ce o sa iasa... pe mal!
Respect la toti!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Vali,Vali,incearca locul asta:Treci tunel Lafontaine -mergi 20 est Jean Lesage;treci aut 30 ;treci Richielieul si iei 133 est spre Quebec, pe chemien de Patriotes pa n la localitatea Saint Ours,mai sigur'' ile Darvard''.''Te- jur'',deacuma, ca o sa-ti antreci recordurile tale,Long Sault ?o amintire?.O amintire frumoasa , pe care Vali a descoperit-o si a anpartit-o cu noi.Multumesc Vali, an fiecare vara suntem acolo, la Long Sault .e minunat pentru noi,cu familia ,cu prietenii,sunt cele mai faine zile din an !
Sezonul de primavara merge destul de bine ,am facut o iesire de 5 ore dimineata ,7 trasaturi 6 luati ,cel mai mare 23 pd. ,sa speram ca vor incepe si bunicii sa vina la masa
Minunatieeeeeeeeeeeee!
Daca ar fi in Romania balta aceea... nu mai erau de mult frumusetile acelea in apa!
Bravo voua pentru momentele frumoase de care ati avut parte!
Daca ar fi in Romania balta aceea... nu mai erau de mult frumusetile acelea in apa!
Bravo voua pentru momentele frumoase de care ati avut parte!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!