baracuda
Moderatori: gor965, florentiniuga
- cris71tian72
- senior
Re: baracuda
Am si eu plic de cirlige hayabusa nu stiu daca k1 au o forma foate ''ciudata'' nu le-am folosit inca.
Pt. cine nu participa la concursuri ,dar pescuieste cu mare placere, cam totul de la Baracuda este acceptabil,datorita preturilor foarte mici in comparatie cu cu ce a aparut prin mag. de specialitate.Folosesc de ceva timp betele de la ei fara sa am nici o problema,mulinetele necesita ungerea des a rulmentilor,dar te tin daca ai cat de cat grija de ele[curatat si uns in fiecare luna.].Oricum si la multe mulinete mai bune apar probleme cu rulmentii ,nu sunt la toate de inox.Avertizoarele pt rodpod sunt fiabile,le am de peste 4 ani.
La pretul lor poti merge linistit la pescuit,sunt acceptabile ca pret si nu sunt pereri de rau in caz de mici accidente ce au loc uneori.
La pretul lor poti merge linistit la pescuit,sunt acceptabile ca pret si nu sunt pereri de rau in caz de mici accidente ce au loc uneori.
cris71tian72 scrie:Am si eu plic de cirlige hayabusa nu stiu daca k1 au o forma foate ''ciudata'' nu le-am folosit inca.
astea sint K1, da un clik pe poza
[
crap.ro
- cris71tian72
- senior
astea sunt ciudatele hayabusa
- Qnyx
- Master Admin
Nu divagati de la subiect va rog !
Ma pot pronunta in cunostinta de cauza ...am avut baracuda Mustang 3.6 ,3 lb din 2 buc.,actiune de varf spre semi-rapida ....nu am rupt nici unul si am scos o gramada de cteno cu ele intre 5-10k .....nu mi-a cazut nici un inel , sau alte semne de oboseala dupa 2 ani...in concluzie au fost super pentru pretul de 80 ron .....chiar si acum am un spod de la ei de 5lb pe care am dat 100 ron si se descurca bine
- andreeiimustang
- junior
eu am 3 baracuda mustang3.90 si sunt f multumit de ele.am dat cu ele sa le rup si n-am reusit.parerea mea ca sunt niste bete reusite
din motive personale (care in cazul meu nu sunt putine si nu tin neaparat de calitate ...) in echipamentul meu de pescuit de la aceasta firma nu voi mai accepta in viitor nici macar agrafe fie ele si moka!
puncttttttttttt.
puncttttttttttt.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- dragan claudiu
- Veteran
Si eu am inceput cu Mustang din 3buc,3,90-3,5lb si treiani am tras de ele si nu am avut nici o problema cu ele. fortam cit puteam sa vad daca se rup si n-am reusit.Acum poate am avut si noroc cind le-am luat. Eu cred ca la pretul lor sint bete destul de bune, acum si cum ai noroc si cum le ingrijesti.
Am un mustang de 3.9 m 3.5 lbs si sunt multumit de el. Am folosit cu succes si o sa mai folosesc acele hayabussa cu care am scos peste de 17 kg fara sa ii dau 1 m de fir ( asta datorita faptului ca pescuiam intre copaci cazuti in apa ) fara sa isi modifice forma in vreun fel.
Pot recomanda si un bat de spinning facut pt america: baracuda tornado 2.45 m 10-30 gr 10 inele. Este nemaipomenit pt pretul care il are.
In concluzie cred ca pt a pescui de placere sunt scule bune la preturi accesibile.
Pot recomanda si un bat de spinning facut pt america: baracuda tornado 2.45 m 10-30 gr 10 inele. Este nemaipomenit pt pretul care il are.
In concluzie cred ca pt a pescui de placere sunt scule bune la preturi accesibile.
- stan nicolae
- senior
am avut 5 bete 3.60 din 2 buc......le-am vandut.greseala mare. am fost la targ la expo. mi-am cumparat 5 mulinete okuma mari si 5 bete baracu danube 3m din 2 buc.am gresit .mergea mai bine cu bete de 3.60 din 2 buc.mai bine te chinui cu transporul decat sa patesti ca mine .un an bun
Bun si ce legatura are asta cu topic-ul asta?
- stan nicolae
- senior
apropo de transport...si sa vedeti prostia mea
Neamtule , intrebarea ta NU are legatura cu topicul asta !Neamtul scrie:Bun si ce legatura are asta cu topic-ul asta?
Omul a spus ca si-a luat bete Baracuda Danube de 3.00m (ca despre scule Baracuda este vorba in topicul asta !) si ca era mai multumit de alea de 3.60 m !