Salut .........m-am decis sa-mi cumpar una dintre cele 3 mulinete dar inca nu stiu care dintre ele e mai buna.(buget mulinete max 150 lei).Vreau sa profit de expo aventuri sambata si poate le cumpar la reduceri.
Mulineta va fi pusa pe una dintre lansetele MTX 9, MTX 12 sau Okuma Epix V2 .......nici aici nu sint hotarat pe care sa o cumpar. Nu va faceti griji ca-s mici mulinetele ca pe baltile unde ma duc eu nu exista peste mai mare de 3 kg.
Okuma Cassien Baitfeeder 45 vs Travertine trb 45 vs LB 40
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: Okuma Cassien Baitfeeder 45 vs Travertine trb 45 vs LB 4
Din ce ai ales tu, eu iti recomand longbow 50 E universala, merge si colo si colo.
C.S. OLTENIA FISHING
Multumesc pentru recomandare.........sa vad sambata la targ ce reduceri gasesc
Marimea pestilor n-ar fi o problema in cazul mulinetelor mai mici...problema e cu lanseul la distanta efectual cu niste scule de crap. Daca o sa vrei sa arunci peste 100m cu montura o sa te opintesti pe la 60-70 m (in functie de grosimea firului), ptr. ca la un tambur mic, dupa 40-50 m, firul plecat se va freca f. tare de buza acestuia (a tamburului) .dinamita scrie:...... Nu va faceti griji ca-s mici mulinetele ca pe baltile unde ma duc eu nu exista peste mai mare de 3 kg.
Ok am inteles ......firul va avea maxim 0,28.........deci in principiu trebuie sa ma orientez spre Okuma longbow 650-660 si Cassien 55........si din ce am citit pe aici cu toate ca Cassien imi place mai mult (mi se pare mi-e mai frumoasa) ar fi de preferat sa cumpar longbow .......corect ? si daca totusi nu rezist tentatiei de a cumpara cassien fac asa mare prostie sau merita pentru confortul meu psihic sa pierd 20-30 m in la aruncare ?
(am vazut ca la cassien tamburul e ceva mai scurt dar mai adanc fata de longbow)
(am vazut ca la cassien tamburul e ceva mai scurt dar mai adanc fata de longbow)
Ia-ti Cassien 55 ... punct !
Atunci asa o sa fie