power pro
Moderator: florentiniuga
power pro
am intrebat cu ceva timp in urma daca cineva a pescuit cu power pro red phantom , ieri am primit doua role de 65 de pd. , am si vorbit cu cei de la firma , de la adincimea de 5 m. , firul devine invizibil , este mai subtire decit alte textile de aceeasi grosime , sa imbracat superb pe mulineta , acum am sa astept sa vina primavara , sa vedem cum se comporta la treaba .
- mario_kempes10
- senior
Salutare dragi pescari si fire intinse.Vreau sa-mi cumpar o rola de 1.000 metrii de fir Prowess Operator de 0,30 si a-si vrea sa-mi spuneti daca este bun pentru pescuitul crapului.Vreau sa-l pun pe 2 mulinete banax helicon 5600NF.Multumesc si sarbatori fericite!
Ultima oară modificat 27 Ian 2008, 16:23 de către mario_kempes10, modificat 1 dată în total.
Ce pot sa-ti spun este ca fir mai bun ca Shimano Technium nu exista. E cam scump dar e no.1 dupa parerea mea.mario_kempes10 scrie:Salutare dragi pescari si fire intinse.Vreau sa-mi cumpar o rola de 1.000 metrii de fir Prowess Operator de 0,30 si a-si vrea sa-mi spuneti daca este bun pentru pescuitul crapului.Vreau sa-l pun pe 2 mulinete banax helicon 5600f.Multumesc si sarbatori fericite!
Mai intra si pe alte forumuri si vei vedea ca cei mai multi il considera no1 ca fir de linie pt crap.
Andrei
Sigur ca da..dar trebuie unul de 0.4. Problema e ca strici orzul pe gaste..e prea scump pentru Dunare. Eu il prefer pt ca e foarte foarte rezistent si se lanseaza foarte bine la distante foarte mari..la Dunare nu ai nevoie de distanta.cornel G scrie:@ Andrei
Schimano- technium se preteaza si la pescuitul la Dunare?
Respecte... scuze ptr off-topic
Andrei
- roataclaudiu
- senior
Re: power pro
Pentru pescuit la Dunare,salau,ce fir si grosime este mai indicat??!!vali003 scrie:am intrebat cu ceva timp in urma daca cineva a pescuit cu power pro red phantom , ieri am primit doua role de 65 de pd. , am si vorbit cu cei de la firma , de la adincimea de 5 m. , firul devine invizibil , este mai subtire decit alte textile de aceeasi grosime , sa imbracat superb pe mulineta , acum am sa astept sa vina primavara , sa vedem cum se comporta la treaba .
Vrem să trăim ca în Rai, dar ne purtăm ca dracii.
- Driscu Radu
- senior
Eu pe prut, dunare, delta la oscilanta, lingura, twister, folosesc mono0,25 actiuni intre 10-30/15-40, lungime 2,7-3m ultima mai mult pe pestisor sau bucatica daca vrei, amici mei dau la salau in sistemul cu plumb pe fund si pestisor cu lansete de 3m/20-60gr.Numai bine fir intins
P.S. Nici unul dintre noi nu foloseste deocamdata textil.
P.S. Nici unul dintre noi nu foloseste deocamdata textil.
Re: kryston krystonite
Am pescuit eu anul trecut cu Krystonite---0.36 este foarte bun/ un fir fara surprize.....se scufunda un pic cam greu, asta este singurul lucru pe care il reprosez (in rest elasticitate medie, rezistenta la abraziune si la nod buna, bun in lanseuri---parea mai subtire decat scria pe rola firul de 0.36)roataclaudiu scrie:ati pescuit careva cu firul de la kryston? krystonite 12 lb ?