monofilamentul-(jacson crocodil)
Moderator: florentiniuga
monofilamentul-(jacson crocodil)
Va salut! as vrea si eu ceva explicatii despre acest monofilament, este bun de ceva? are cineva asa ceva?-multumesc anticipat si sa auzim de bine
- cris71tian72
- senior
Re: monofilamentul-(jacson crocodil)
eu am folosit 2006 si 2007[o parte din an ] este un fir bun, putin sarmos mi-sa parut mie asta dupa o perioada de folosire.
Daca ati folosit cumva 0,30 cum se comporta in dril, mai ales la zvacnirile unui crap mai mare? multumesc!
- cris71tian72
- senior
Eu am folosit 0,27 mm jaxon xt si daca nu ma insel rezistenta la nod era de 14kg .Nu ai probleme cu el in dril adevaratele problemele apar cind agati firul[crengi,pietre,stuf]
Daca ala de 0.27 are 14 kg rezistenta la nod ...eu sunt fata ...fata mare !!!cris71tian72 scrie:Eu am folosit 0,27 mm jaxon xt si daca nu ma insel rezistenta la nod era de 14kg .Nu ai probleme cu el in dril adevaratele problemele apar cind agati firul[crengi,pietre,stuf]
Fai un nod pe fir ,trage cu un cantar de el si vezi daca trece de 7 kg !
asta e textil de forfac-uri de 30lb nu?gor965 scrie:Daca ala de 0.27 are 14 kg rezistenta la nod ...eu sunt fata ...fata mare !!!cris71tian72 scrie:Eu am folosit 0,27 mm jaxon xt si daca nu ma insel rezistenta la nod era de 14kg .Nu ai probleme cu el in dril adevaratele problemele apar cind agati firul[crengi,pietre,stuf]
Tel0762.865.274
- fazakas ioan
- membru activ
ai dreptate gor965! cei de la jaxon trec pe rola fish test nu rezistentza la nodgor965 scrie:Daca ala de 0.27 are 14 kg rezistenta la nod ...eu sunt fata ...fata mare !!!cris71tian72 scrie:Eu am folosit 0,27 mm jaxon xt si daca nu ma insel rezistenta la nod era de 14kg .Nu ai probleme cu el in dril adevaratele problemele apar cind agati firul[crengi,pietre,stuf]
de asta am si postat aceasta nedumerire cam bate la ochi dar mai stii? respecte!
Pai are Shimano Technium de 0.28 ,rezistenta la nod 7.7 kg ...si asta e fir serios !
- cris71tian72
- senior
SCUZE greseala mea am facut o confuzie, pe rola scrie rezistenta fir .
- fazakas ioan
- membru activ
totusi a nu se intelege ca crocodile de la jaxon e un fir prost, l-am folosit acu 2 ani pe cel de 0,27 nu am avut nici o ruptura, dar nici nu am prins peste mai mare de 8kg. salut numai bine.
dar de asta ce ziceti?
- fazakas ioan
- membru activ
pana acum nu am auzit de cineva sa zica de trabuco ca sunt fire proastepescar_s scrie:dar de asta ce ziceti?
- stefanflorin
- Veteran
nu-s proaste da sunt usor supradimensionate fata de ce scrie pe rola si rezistenta la abraziune cam mica. plusuri ar fi ca sunt moi, nodurile ies impecabil si destul de rezistente.
Work is for people who can't fish!
eu pescuiesc mult la culisanta si mi sa parut cel mai bun monofilament pe care l-am folosit,mai ales lansarile la distanta,etc. Cu toate ca nu are o prea mare rezistenta la nod -ajuta la aruncari lungi si de precizie,iar despre (shimano) mi-e frica ca dau o groaza de bani...si daca e copt? paaa. sa auzim de bine!