Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
ady_brasov
membru activ
membru activ

Re: Zona Brasov

Mesaj de ady_brasov » 13 Mar 2012, 00:24

daddy caddy scrie:
ady_brasov scrie:
lucfish scrie:Poate ne ajută un crăpar din zona BV sau împrejurimi cu o informație, vis-a-vis de deschiderea balții de la Sânpaul, pentru pescuit exclusiv C&R pe 24h, cât și costul unei asemenea partide!!!Este o baltă frumoasă, bine amenajată și întreținută, care ține mult pește mare.Ar fi frumos să deschidă balta ptr. pescuit C&R PE 24h la un preț accesibil!!!
la aceasta balta,sincer nu am ajuns inca,pentru alte balti din zona...daca te intereseaza...gen:Balta belin```ori care din ele ;) ,iti dau ori ce sfat ai nevoie 8-> ;)
CUM E CU BALTA BELINI?(LA CE MERGE?,ETC,ETC) ;) **==
De inceput,tin sa precizez ca eu sunt multumit de aceste balti,acum depinde si de sistemul de pescuit care il folosesti....sa incepem cu balta de la plopi:pretul biletului este 50 ron 24 ore ,pontoane, acces auto in incinta baltii se face doar cu o garantie de 100 ron sau talonu masinii,cantitatea retinuta este de 3kg si caras cat prinzi,
la 4 kg de peste eliberat primesti 1 zi de pescuit `gratis`(dar la zilele gratuite se pescuieste doar in regim C&R) adica mai platesti doar o taxa de 20ron ,balta este destul de des populata,are ten,crap, somn ,caras,rosioara ,stiuca ,
ce-a mai prinzatoare momeala este porumbul de diferite arome cu pop-up sau ceva flotant gen expandata cu porumb pe carlig sau pe fir de par porumb aromatizat sau semifiert cu un pop-up de porumb artificial.......pentru primavara la belin ce-a mai prinzatoare e expandata cu viermusi ;) dar merge si cu boilies.......eu am avut capturi bune aproape toate partidele acolo.......De evitat la aceasta balta......ar fi pescuitul la sfarsitul saptamanii...te-as sfatui sa pescuiesti mai mult in cursul saptamanii de ex : de luni pana joi. la aceasta balta eu merg mai mult dupa ten!

La balta cu insule sau la Bertzi cum ai mai zicem noi,taxa este de 50ron 24 ore cantitatea retinuta este de 4kg, ce prinzi peste eliberezi fara nici un beneficiu,balta este des populata,in plin sezon este populata cu 2,5-3 tone de crap la 2 saptamani(ciortan intre 1- 2 kg),dar este si crap mai mare,este si novac, somn, stiuca, amur,caras ,platica.....la aceasta balta este interzis cu masina in incinta baltii....din cauza pescarilor :prinzi si bagi in plasa sau in porbagaj......
tin sa precizez ca sunt partide cand am prins si cate20-25 de crapi in 24 ore o sa te miri, dar i-am prins la rama si la expandata cu viermi ,dar merge si la porumb,pelete.....
tot in cursul saptamanii te-as sfatui sa mergi pentru partide cu rezultate bune.
Sper ca ti-am fost de folos,daca mai ai vreo nelamurire,cu cea mai mare placere,eventual daca vrei si-ti face placere facem o partida de pescuit impreuna ;;) ;)

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 13 Mar 2012, 15:00

**==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

toma bv
utilizator
utilizator

Mesaj de toma bv » 13 Mar 2012, 18:15

am auzit ca balta cu insule ar fi luato cei de la sampaul stie cineva ceva?
nu incerca sa fii PESTE

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 13 Mar 2012, 19:29

Am avut o discuție telefonică în cursul zilei la nr. tel. 0266223058 cu administratorul de la bazinul piscicol Sânpaul, dl. ISTVAN, din discuția purtată a rezultat faptul că în cursul anului, estimativ după 15.04.2012 va deschide o baltă de cca 20 hectare ptr. pescuit exclusiv în regim C&R. După o programare se va putea pescui și pe timp de noapte, fără a mai fi deranjați de maneliști și crătițari. Nu a precizat prețul, cred că va fi piperat ptr. buzunarele oamenilor de rând, acesta a precizat că echipamentul ptr. pescuit C&R este obligatoriu(spray antiseptic, saltea recepție, minciog ecologic etc.), cred că ar fi benefic ca și crăparii din zona BV să dea tel. administratorului și să-și expună un punct de vedere, mai cu seamă și de taxă!!!

daddy caddy
senior
senior

Mesaj de daddy caddy » 13 Mar 2012, 20:23

ATENTIEEEEEEEEEE!!!ANUL ACESTA POSIBIL SA ORGANIZAM FESTIVALUL ''CAVADORO'' ED 1 LA BALTA BELINI(NU ZIC CARE) :D -VA FI UN FESTIVAL INDIVIDUAL RECREATIV CU PREMII FABULOASE(CU DOP) #:-S SE VOR LUA IN SEAMA DOAR CRAPII DIN DOUA CIFRE(ATUNCI SA VEZI)-CE ZICE-TI? >:) **== PS :MINGE LA FILEU DOMNULUI DAVID NICOLAE,MAREEEEEEE AMATOR DE CAVADORO =P~ VA SALUT INTRUNA **==
STIL OSTIL

ENERGY CARP

Yo_gabriel
membru activ
membru activ

Mesaj de Yo_gabriel » 13 Mar 2012, 21:29

daca o sa fie taxa piperata sa mearaga el si cu........... dupa ce ca e c&r mai e si piperata?????.............pardon mai e si la mama dracu

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 13 Mar 2012, 21:29

fff frumoase detalii ady_brasov. mai rar. **==

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 13 Mar 2012, 23:05

Cu siguranță concursul CAVADORO va fi câștigat de TOTO, urmat de Bela și pe locul trei, Relu.Claudiu-claufishi va termina pe ultimul loc.Un cuvânt greu de spus la acest concurs îl are și Florin, fiind un concurent de temut(istoria recentă)!!!

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 14 Mar 2012, 01:32

daca e la plopi....castiga administratoru baltii:))
e campion la asa ceva:P;)

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 14 Mar 2012, 01:34

sorinbv scrie:fff frumoase detalii ady_brasov. mai rar. **==
cu multa placere;) ;;)

toma bv
utilizator
utilizator

Mesaj de toma bv » 14 Mar 2012, 23:19

lucfish scrie:Am avut o discuție telefonică în cursul zilei la nr. tel. 0266223058 cu administratorul de la bazinul piscicol Sânpaul, dl. ISTVAN, din discuția purtată a rezultat faptul că în cursul anului, estimativ după 15.04.2012 va deschide o baltă de cca 20 hectare ptr. pescuit exclusiv în regim C&R. După o programare se va putea pescui și pe timp de noapte, fără a mai fi deranjați de maneliști și crătițari. Nu a precizat prețul, cred că va fi piperat ptr. buzunarele oamenilor de rând, acesta a precizat că echipamentul ptr. pescuit C&R este obligatoriu(spray antiseptic, saltea recepție, minciog ecologic etc.), cred că ar fi benefic ca și crăparii din zona BV să dea tel. administratorului și să-și expună un punct de vedere, mai cu seamă și de taxă!!!
aceasta balta va fi tot la sanpaul sau mai aproape de brasov?scuze dar nu am inteles din mesajul tau
nu incerca sa fii PESTE

Beathles
membru activ
membru activ

Mesaj de Beathles » 15 Mar 2012, 18:02

toma bv scrie:
lucfish scrie:Am avut o discuție telefonică în cursul zilei la nr. tel. 0266223058 cu administratorul de la bazinul piscicol Sânpaul, dl. ISTVAN, din discuția purtată a rezultat faptul că în cursul anului, estimativ după 15.04.2012 va deschide o baltă de cca 20 hectare ptr. pescuit exclusiv în regim C&R. După o programare se va putea pescui și pe timp de noapte, fără a mai fi deranjați de maneliști și crătițari. Nu a precizat prețul, cred că va fi piperat ptr. buzunarele oamenilor de rând, acesta a precizat că echipamentul ptr. pescuit C&R este obligatoriu(spray antiseptic, saltea recepție, minciog ecologic etc.), cred că ar fi benefic ca și crăparii din zona BV să dea tel. administratorului și să-și expună un punct de vedere, mai cu seamă și de taxă!!!
aceasta balta va fi tot la sanpaul sau mai aproape de brasov?scuze dar nu am inteles din mesajul tau
tot la sanpaul va fii , daca tii cum intrii in sat se vede o balta mai mare cu mult stuf, aceea va fii.

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 15 Mar 2012, 21:07

Toma, tot în Sânpaul va fi balta de pescuit C&R, la cca 95 km de BV, nu este balta care se vede pe partea dreaptă, când intri în Sânpaul, are cca 60 h.Din discuția purtată cu administratorul ISTVAN, a rezultat că la baltă se lucrează(garduri, pontoane,etc.) și are 20h.

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 15 Mar 2012, 21:16

Revin și precizez faptul că balta C&R se află lângă balta de pescuit cu 21 lei(în spatele acesteia)!!!

celmare
membru activ
membru activ

Mesaj de celmare » 15 Mar 2012, 21:28

o informatie va rog a auzit cineva precum bela deschide balta din 16 03 2012 sa dezghetat oare
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”