Vand lansete Crap MTX8 si ATTAK
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand lansete Crap MTX8 si ATTAK
Vand 2 lansete CRAP MTX 8 , lungime 3.60 m , 4 lb , 2 sec , greutate 500 gr , inele SIC , lungume transport 186 cm , inele plecare 50 mm , varf 12 mm , husa material textil . 100 lei bucata . Se poate folosi si ca spod .
Vand 2 lansete ATTAK lungime 3.60 m , 2.78 lb , model castaniu , 2 sec , inele SIC , inel plecare 40 mm , inel varf 12 mm . Se preteaza foarte bine la plantat . Am folosit numai Pb de 80-90 gr . Lungime transport 186 cm , husa material textil . 100 lei bucata .
P.s : NU le vand ca nu am bani . Vreau ceva de 3,90 m . S-au folosit o singura partida . Sunt practic noi. Pentru constanteni se pot vedea la mine acasa . BONUS husa de 190 cm.
Telefon : 0723156868 / 0760246735
Vand 2 lansete ATTAK lungime 3.60 m , 2.78 lb , model castaniu , 2 sec , inele SIC , inel plecare 40 mm , inel varf 12 mm . Se preteaza foarte bine la plantat . Am folosit numai Pb de 80-90 gr . Lungime transport 186 cm , husa material textil . 100 lei bucata .
P.s : NU le vand ca nu am bani . Vreau ceva de 3,90 m . S-au folosit o singura partida . Sunt practic noi. Pentru constanteni se pot vedea la mine acasa . BONUS husa de 190 cm.
Telefon : 0723156868 / 0760246735
Re: Vand lansete Crap MTX8 si ATTAK
salut. sigur mtx8 ,3,60, 4lb?
din om , reusesti sa faci pescar(si vanator), dar din pescar(si vanator) om, NICIODATA !
sunt foarte sigur
Scuze ca nu am nimerit topicul.Sunt mai mult pescar decat internaut.Referitor la lansete,le-am cumparat pt plantat,cu gandul ca o sa-mi iau navomodel.Bani ioc,apoi a venit sezonul la chefal,stavride si nu am mai apucat sa le folosesc.Sculele sunt ff bune.
sunt sigur pe naiba.ai dreptate bogdu 38.3,5 lb
nu va inghesuiti !
ofer ca bonus un loc pe plaja ,,la trei papuci,,azi ca e liber!....
interesant ca toti cauta MTX-urile, si nu remarca un bat super OK cum este attak-ul.Super usoare,ok in lansare,placute in dril .Am observat mai nou ca marii crapari folosesc bete de 2,75 lb?!Oare de ce?Fitze?! ...nu prea cred.
mtx8 l-am vazut azi si am ramas surprins, si eu eram sceptic inainte
bafta la vanzare
bafta la vanzare
- elvis_armeanca
- senior
ok , suna-ma de preferat dimineata ca de la 12.00 intru la srv.
inca astept !