Caut lanseta spod
Moderatori: gor965, florentiniuga
Caut lanseta spod
Vreau sa imi iau o lanseta de spod, cine poate sa imi dea informatii despre lansetele pe care le aveti?
Printre produsele gasite de mine ar fi : Fox Warrior Spod, Shimano Tribal Spod,Shimano Beast Master, Maver Carp Genesis, Sert, Chub Outkast, Free spirit Launcher. Pretul sa fie in jur de 400 ron.
Ce ma intereseaza sa pot sa nadesc cu racheta si catapulta in jur de 100 m.
De asemenea , pentru cei care folosesc asa ceva, ce mulineta recomandati? Okuma Powerliner 865 este ok?
Printre produsele gasite de mine ar fi : Fox Warrior Spod, Shimano Tribal Spod,Shimano Beast Master, Maver Carp Genesis, Sert, Chub Outkast, Free spirit Launcher. Pretul sa fie in jur de 400 ron.
Ce ma intereseaza sa pot sa nadesc cu racheta si catapulta in jur de 100 m.
De asemenea , pentru cei care folosesc asa ceva, ce mulineta recomandati? Okuma Powerliner 865 este ok?
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- marian_popescu
- Veteran
Re: Caut lanseta spod
am sert powerspod. nu am folosit cu racheta, dar cu cupa de nadire dai bine suta de metri. nepretentioasa, in 400 ron iti iei doua spoduri si 6 beri, sau un spod cu tot cu o mulinete buna si fir
...daca dispui de 400 doar pt bat, probabil ca exista variante mai bune (warrior spod, de exemplu, mai bine cotat de forumisti), cine stie, poate vei avea ocazia sa pescuiesti pe lacuri unde vei vrea mai mult de la spodul tau
atentie la reclamele mascate de pe forumuri
...daca dispui de 400 doar pt bat, probabil ca exista variante mai bune (warrior spod, de exemplu, mai bine cotat de forumisti), cine stie, poate vei avea ocazia sa pescuiesti pe lacuri unde vei vrea mai mult de la spodul tau
atentie la reclamele mascate de pe forumuri
Fishing is life. The rest...just details
Ca bani e adevarat, Sertul este cel mai ieftin, in jur de 200. Nici Warrioru nu e foarte departe, in decembrie era 250 la promo si acum imi pare rau ca nu l-am luat. Acum e 300, dar nu stiu daca mai e pe stoc.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Si eu as fii curios daca are cineva Maver Genesis Spod ,sa-mi zica si mie daca isi merita pretul ? Stiu cum arata dar nu stiu ce poate pe balta !
@Teddy
Eu n-as pune un PL-865 la spod . Are raport mic ,o sa inebunesti tot recuperand racheta ! Cum aseaza ea firul ,tot timpul trebuie sa-ti asezi nodul inaintas ,ca riscul de a-l bloca cu spire multe pe mijloc e mare in cazul ei. In plus mai sigur esti in aruncare cu greutati mari cu o mulineta cu pinten declansator . Iti blochezi pick-ul in pinten si nu mai misca in aruncare . Apoi ai nevoie de recuperare rapida ,deci de un tambur supramarit (nu arunci mult fir si folosesti diametrul tamburului la maxim) si un raport de peste 4.8 (5.1 in cele mai multe cazuri ,sa recuperezi cel putin 1m de fir la un tur de manivela ) Eu o sa folosesc un Oryx ,ca e mult mai indicat ptr. spod (desii initial am zis ca pun un PL-860 cu raport 5.8/1 ce recupereaza 1.20 m de fir la tur...dealtfel singurul atu al ei in raport cu celelalte )
@Teddy
Eu n-as pune un PL-865 la spod . Are raport mic ,o sa inebunesti tot recuperand racheta ! Cum aseaza ea firul ,tot timpul trebuie sa-ti asezi nodul inaintas ,ca riscul de a-l bloca cu spire multe pe mijloc e mare in cazul ei. In plus mai sigur esti in aruncare cu greutati mari cu o mulineta cu pinten declansator . Iti blochezi pick-ul in pinten si nu mai misca in aruncare . Apoi ai nevoie de recuperare rapida ,deci de un tambur supramarit (nu arunci mult fir si folosesti diametrul tamburului la maxim) si un raport de peste 4.8 (5.1 in cele mai multe cazuri ,sa recuperezi cel putin 1m de fir la un tur de manivela ) Eu o sa folosesc un Oryx ,ca e mult mai indicat ptr. spod (desii initial am zis ca pun un PL-860 cu raport 5.8/1 ce recupereaza 1.20 m de fir la tur...dealtfel singurul atu al ei in raport cu celelalte )
salut
poti incerca shimano alivio bx spod cod firma 1255o spd 5,5 lb pret undeva la 250 ron (oradea), eu l-am cuplat cu okuma synex 665 si cu o racheta medie cam acolo bate dar cred ca merge si mai mult eu fiind novice nu prea am curajul sa fortez batul . are doar 5 inele cel de plecare de 40 asezat la aprox .95 cm de tamburul mulinetei ,iar synexul ia la o tura de manivela cam 115 cm de fir
poti incerca shimano alivio bx spod cod firma 1255o spd 5,5 lb pret undeva la 250 ron (oradea), eu l-am cuplat cu okuma synex 665 si cu o racheta medie cam acolo bate dar cred ca merge si mai mult eu fiind novice nu prea am curajul sa fortez batul . are doar 5 inele cel de plecare de 40 asezat la aprox .95 cm de tamburul mulinetei ,iar synexul ia la o tura de manivela cam 115 cm de fir
- STAN MIHAI
- membru activ
eu am shimano beast master, ala vechi ,cuplat cu jaxon roxan .arunc cu racheta 100m .
nu pot sa spun ca l-am fortat foarte mult pentru ca in general dau cu catapulta dar am ansamblul asta de trei ani si nu am probleme .
nu pot sa spun ca l-am fortat foarte mult pentru ca in general dau cu catapulta dar am ansamblul asta de trei ani si nu am probleme .
Desi vad ca e un topic vechi, subiectul fiind ceea ce ma intereseaza cred ca e bine sa scriu aici,
Stie cineva daca exista vreo lanseta spod din 3 bucati?
Vreau sa cumpar o astfel de lanseta si din motive de transport am nevoie sa fie din 3 sectiuni, preferabil de 3,60m.
Orice parere e bine venita. Multumesc.
Stie cineva daca exista vreo lanseta spod din 3 bucati?
Vreau sa cumpar o astfel de lanseta si din motive de transport am nevoie sa fie din 3 sectiuni, preferabil de 3,60m.
Orice parere e bine venita. Multumesc.
- Driscu Radu
- senior
Cred ca mai degraba te indrepti spre o lanseta de surf vezi ca sunt lansete de 3,6-3,9m cu actiuni foarte mari 100-250 sau 300 gr.
Merci, nu ma pricep deloc la categoria asta de lansete.
Singura lanseta din 3 segmente pe care am gasit-o ar fi cea de mai jos.
As prefera sa fie de 3,60m/3buc/250g dar... ori nu sunt ori nu gasesc eu...
Vreau s-o folosesc la nadit si de ce nu la pescuit pentru distante mai mari.
Daca are cineva o parere sau o recomandare il rog sa posteze.
LANSETA 3BUC. SEACOR SURF 3,90M/100.250G CORMORAN
O lanseta conceputa de Cormoran pentru surf fishing, care se preteaza excelent la aruncari lungi cu plumbi grei.
Seacor Surf este ideala pentru pescuitul marin, de pe mal, avand un cotor foarte puternic dar un varf sensibil si vizibil.
Lungime: 3,90m;
Putere: 100-250g;
Blank: Fibra de sticla;
Inele: Oxid de titan;
Lungime transport: 136cm;
Greutate: 715g.
As prefera sa fie de 3,60m/3buc/250g dar... ori nu sunt ori nu gasesc eu...
Vreau s-o folosesc la nadit si de ce nu la pescuit pentru distante mai mari.
Daca are cineva o parere sau o recomandare il rog sa posteze.
LANSETA 3BUC. SEACOR SURF 3,90M/100.250G CORMORAN
O lanseta conceputa de Cormoran pentru surf fishing, care se preteaza excelent la aruncari lungi cu plumbi grei.
Seacor Surf este ideala pentru pescuitul marin, de pe mal, avand un cotor foarte puternic dar un varf sensibil si vizibil.
Lungime: 3,90m;
Putere: 100-250g;
Blank: Fibra de sticla;
Inele: Oxid de titan;
Lungime transport: 136cm;
Greutate: 715g.
am eu lanseta numai buna de spod phoenix powerstick - 2 buc - 3.60, baţi 100 cu racheta lejer, iar de bulgări nu mai zic... bombardament mai ceva ca în vietnam...vezi la vânzări
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
multumesc dar caut ceva din 3 segmente, din motive legate de transport.
Inca mai sper ca cineva va avea o parere ....
SPRO PRION POWER SURF 3,9M 100-200G,
Actiune 100-200gr,
Lungime 390CM,
Nr tronsoane 3 ,
Material CARBON,
GREUTATE 673 GR,
Inele sic,
Nr inele 5,
Manier buretat,
Si ar mai fi Lanseta ET Grand Lake Surf
Lungime: 3.90 m
Numar elemente: 3
Material: power carbon
Greutate lansare: 150-250gr
Inel: 6 buc SIC
Suport mulineta: mandrina cu filet
Segment baza: surf
Lungime transport: 140 cm
Greutate: 550 gr
(incep sa cred ca de 3,60/3buc nu exista)
SPRO PRION POWER SURF 3,9M 100-200G,
Actiune 100-200gr,
Lungime 390CM,
Nr tronsoane 3 ,
Material CARBON,
GREUTATE 673 GR,
Inele sic,
Nr inele 5,
Manier buretat,
Si ar mai fi Lanseta ET Grand Lake Surf
Lungime: 3.90 m
Numar elemente: 3
Material: power carbon
Greutate lansare: 150-250gr
Inel: 6 buc SIC
Suport mulineta: mandrina cu filet
Segment baza: surf
Lungime transport: 140 cm
Greutate: 550 gr
(incep sa cred ca de 3,60/3buc nu exista)
Toate spodurile sunt de maxim 3.7 metri
La 3,6 mt, sunt la lunginea ideala de aruncat greutatzi la distantza. Eu am bagat betze de 3,9 mt in Matiz si Tico, ce altfel de probleme la transport poti avea la lansetele de 3,6 mt?
Nu lua tampenii din 3 buc si de alta categorie decat cea care te intereseaza!
Vrei spod ia-ti spod!
La 3,6 mt, sunt la lunginea ideala de aruncat greutatzi la distantza. Eu am bagat betze de 3,9 mt in Matiz si Tico, ce altfel de probleme la transport poti avea la lansetele de 3,6 mt?
Nu lua tampenii din 3 buc si de alta categorie decat cea care te intereseaza!
Vrei spod ia-ti spod!
Ca sa vezi adevaratul caracter al unui om,da-i putere! Ca sa vezi cine este un om de nimic, lasa-l sa fie prieten cu cel ce are putere!
Am ales SPRO PRION POWER SURF 3,9M 100-200G. O s-o incerc atat la pescuitul la distanta, cat si la nadit.
Lungimea de transport mai mare de 1.30cm imi este incomoda.
Lungimea de transport mai mare de 1.30cm imi este incomoda.