pachet complet
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Ion Mironov
- Partener
pachet complet
5 lansete dam emotion si 5 mulinete okuma power line 865 cu fir 0,33 daiwa tournament...pret 1000 ron
- IULIAN C
- carpZone team
Re: pachet complet
Daca nu m-ansel,vrei sa iti iei bblrc-uri si d-aia le vinzi,nu?
Eu as cam vrea dar din pacate nu pot acum sa cumpar,atat te-as ruga sa-mi zici daca si-au meritat banii,ca toata lumea le lauda,mai ales pt raportul calitate/pret!
Eu as cam vrea dar din pacate nu pot acum sa cumpar,atat te-as ruga sa-mi zici daca si-au meritat banii,ca toata lumea le lauda,mai ales pt raportul calitate/pret!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Ion Mironov
- Partener
te referi la okume?daca da sunt extraodinare..din punctul meu de vedere.singura problema e ca nu aseaza firul prea bine.dar sunt bune.daca te oferi la bbrlc am auzit ca sunt bune si nici nu vreau sa ma gandesc cat au costat...mai degraba sa ma gandesc cum fac sa isi merite banii....'daca ma intelegi ce vreau sa spun'.de aceea le vand pt ca mi-am luat bbrlc si nu mai am ce face cu ele.sunt luate anu trecut prin iunie sau iulie nu mai stiu exact.sunt tipla.le-am tinut numai in geanta individuala pe fiecareIULIAN C scrie:Daca nu m-ansel,vrei sa iti iei bblrc-uri si d-aia le vinzi,nu?
- Ion Mironov
- Partener
gadjo...vezi titlul topicului.....doar la pachet se vandgadjo scrie:cat vrei doar pe mulinete?
- Ion Mironov
- Partener
bonus borsete dam pt mulinete
- Ion Mironov
- Partener
inca nu stiu
- Ion Mironov
- Partener
promotie 900 ron
- Ion Mironov
- Partener
dupa cum vezi am lasat 100 ron.....cred ca e destul...si am bagat bonus si 5 borsete dam cu burete .mulinetele sunt tipla.luate anul asta in varafany4you scrie:Salut
Sunt interesat.
am deja 3 bete DAM Crap Emotion.
Iti pot dat 800 ron.
- Ion Mironov
- Partener
da maestre.....
- Ion Mironov
- Partener
si iar uppppp....
Poste editat - mini_mic:este interzisa ridicare anunturilor ! citeste regulamentul !
Poste editat - mini_mic:este interzisa ridicare anunturilor ! citeste regulamentul !
ceva poze?
- Ion Mironov
- Partener
cauta cu google la mulinete la lansete nu stiu daca gasesticostelino scrie:ceva poze?