sufix duo core
Moderator: florentiniuga
- cata costea
- utilizator
sufix duo core
m-am hotarat sa incep sezonul cu acest fir. producatorii spun ca este invizibil in apa. dar ma intreb daca chiar conteaza atat de mult pentru ca oricum inaintasul se afla langa montura... plus ca am vazut ca multi pescari inclusiv d-l Iuga folosesc fire fluorescente ca sa fie vizibile pe timp de noapte. se cam bat cap in cap nu credeti?
Re: sufix duo core
Am avut Sufix xcelon acum doi ani si mi-a creat probleme ,are memorie mare ,spui ca-i sarma.In rest este foarte rezistent si la abraziune si la noduri.
- marian_popescu
- Veteran
xcelonul, intradevar este mai rezistent decat duo core, dar chiar e batos rau. duo core este destul de putin rezistent, chiar daca e mai matasos. daca ai ocazia, vezi si sufix ultra knot fluo. eu am de 0,28 si este mai si matasos si mai rezistent decat duo core...si este si mai fluo
am ultra knot simplu, nu am gasit fluo de 0,40, pe tamburii pt dunare. no problem
incearca sa iei cat mai poti la preturile astea. si eu imi trebuie sa imi fac stocul de textile pt forfac, leader-i etc de la sufix deoarece ATENTIE la preturi...de anul asta importul de sufix va fi preluat de gipo
am ultra knot simplu, nu am gasit fluo de 0,40, pe tamburii pt dunare. no problem
incearca sa iei cat mai poti la preturile astea. si eu imi trebuie sa imi fac stocul de textile pt forfac, leader-i etc de la sufix deoarece ATENTIE la preturi...de anul asta importul de sufix va fi preluat de gipo
Fishing is life. The rest...just details
ai vrut sa spui Arrow Int.de anul asta importul de sufix va fi preluat de gipo
crap.ro
- fazakas ioan
- membru activ
vreti sa ziceti ca n-ul va mai aduce energofishul? sau il vor aduce si ei in continuare? poate sa ma lamureasca cineva?
- marian_popescu
- Veteran
...se poate, ma interesez maine, dau o tura prin nagazine sa imi iau cela atractanti, nade uscate, carlige, ca innebunesc
intreb baietii, dar eu parca asa stiam
intreb baietii, dar eu parca asa stiam
- fazakas ioan
- membru activ
ok mersi,asteptam sentinta
- marian_popescu
- Veteran
scuze pt ca nu m-am tinut de cuvant
se pare ca ne-am inselat amandoi...rapala a preluat brandul suffix, dar arrow are contract doar pe brandul rapala. acu nu stiu cine o aduce anul asta suffix, dar am vazut ca inca il au la energo
se pare ca ne-am inselat amandoi...rapala a preluat brandul suffix, dar arrow are contract doar pe brandul rapala. acu nu stiu cine o aduce anul asta suffix, dar am vazut ca inca il au la energo
- misu_sipanu
- Veteran
energofish