DAM MAD INSOMNIA

Moderatori: gor965, mini_mic

claufishi
Veteran
Veteran

DAM MAD INSOMNIA

Mesaj de claufishi » 05 Mar 2012, 20:54

Ma intereseaza parerile celor care detin acesti avertizori .

Doresc sa achizitionez un set 4+1 , si cei care cunoasteti un magazin serios extern care trimite si in romania si pretul nu este exorbitant , v-as fi recunoscator daca mi-ati trimite in mp sau aici in topic numele magazinului respectiv , deoarece in tara nu am gasit decat set 3+1 pe monstru.ro , dar pretul este exagerat.

Va astept cu cat mai multe pareri si argumente.

Multumesc **==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"
CLAUDIU CORAIU - B&C ENDURO CARP TEAM -

Driscu Radu
senior
senior

Re: DAM MAD INSOMNIA

Mesaj de Driscu Radu » 06 Mar 2012, 00:07

Incerca aici http://www.fishingtackle24.de/product_i ... igerelektr, sau incerca teorectic la un pret mai decent MAD FSX destul de identici ca si caracteristici cu insomina dar mai ieftini cu un plus ca au si lampa de cort dedicata lor.Nu incerca sa ei de pe chronocarpe ca preturile sunt foarte mari la coletarie.

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 06 Mar 2012, 15:24

Multumesc pt raspuns si aici si mp.
Pe fishingtackle24.de am intrat sunt 269 e iar daca am dat calculare shipping pana in Romania imi da total 309 euro . Oare e pretul final sau mai intra alte taxe ?

P.S. Astept pareri in continuare

**==
"Cine se fereste de agatatura , se fereste de crapi...in speta mari si foarte mari"

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 06 Mar 2012, 18:42

Si eu tot avertizori din astia caut, iar de la noi nu-i cumpar din cauza pretului.
In principiu, pe langa 309 euro te mai costa comisionul bancar. Daca platesti prin paypal iesi mai ieftin,si eu astept un colet din germania :D
La avertizori m -am uitat putin si la astia :
http://www.ultimate-direct.co.uk/produc ... 9&P_ID=571

Nu prea stiu ce sa aleg, in cluj am gasit si niste prologic senzora la un pret bun.

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 06 Mar 2012, 19:02

Plata nu se face tot ramburs?

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 06 Mar 2012, 19:39

Nu, se face in avans...pana nu le intra banii in cont ,marfa nu pleaca de la ei.

claufishi
Veteran
Veteran

Mesaj de claufishi » 06 Mar 2012, 19:44

Aha. Nu stiam.

P.S. Ai vazut vreodata acesti avertizori , mad insomnia ?

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 06 Mar 2012, 20:52

din pacate nu, am vazut o prezentare pe net la fsx si apoi i am vazut pe astia insomnia...chestia e ca vreau sa -mi iau niste avertizori buni, dar nu vreau sa dau banii pe delkim. Am cateva zile de cand tot caut avertizori si inca nu -s hotarat :(

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 06 Mar 2012, 22:48

Mad FSX avertizori au prezentare pe pagina de facebook al celor de la mad. Gama de varf respectiv insomnia nu au prezentare in schimb faptul ca stau de aproximativ 5 ani in catalog neschimbati, se poate interpreta ca sunt un produs de foarte buna calitate.

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 06 Mar 2012, 22:55

La noi am vazut numa set de 3 avertizori , nu stiu daca se gaseste si separat, iar lanterna de cort care se poate conecta la ei nu o vad pe nicaieri in RO.

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 06 Mar 2012, 22:58

Ca o idee strict generala cei de la DAM-MAD , produc scule de calitate in gama medie dar la nivelu de sus.Cam tot ce poti cumpara de la ei in gama de varf sunt comparabile calitate-pret cu produse similare de la firme mai cu brend sa zic asa.

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 06 Mar 2012, 23:04

Pacat ca in Ro firmele nu prea aduc produse de la ei...

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 07 Mar 2012, 00:26

In afara de avertizori insomnia si cortul mad space dome, cam orice produs de la DAM-MAD se poate gasi in Romania la preturi comparabile cu cele din vest(ma refer aici la diferente 5-10% rezultate din transport si tva).Va spun asta ca am tot cautat comentarii si posibilitati de cumparare la diversele produse din gama de varf pana a incepe sa achizitionez pe rand diferite produse.

dr_andres
utilizator
utilizator

Mesaj de dr_andres » 07 Mar 2012, 00:54

Eu caut de ceva timp si nu gasesc... iar diferenetele de pret, cautati in germania si veti gasi diferente ff mari. Eu astept 4 mulinete din germania , la care am economisit 200 de euro fata de pretul din Romanica, in cazul in care eu am platit 30 euro transport si 10 euro comision la banca, ca nu puteam plati prin paypal.
Acum sunt pe net si ma uit la niste avertizori care in romania sunt 1600 ron pe un site xxxx, iar in austria sunt 150 euro cu tot cu transport.
E adevarat ca magazinul nu e unul cunoscut,dar se poate verifica oricand chestia cu pretul.
Din RO nu voi mai lua decat produse de valoare mica, fire, carlige, plumbi etc...

Driscu Radu
senior
senior

Mesaj de Driscu Radu » 07 Mar 2012, 08:48

Dr_andres da-mi te rog si mie pe pm magazinul din austria mai ales daca are produse de la DAM-MAD, si daca la avertizorii de la ei te referi.

Scrie răspuns

Înapoi la “Altele”