FOX STRATOS 12000 E - 4 buc + tamburi suplimentari
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
FOX STRATOS 12000 E - 4 buc + tamburi suplimentari
Articolele din anumtul de vanzare de mai jos nu sunt ale mele - un coleg care este plecat in strainatate si revine in tara de-abia in luna Mai, m-a rugat sa le pun pe site. Pentru ca posibilitatile de comunicare cu proprietarul sunt foarte reduse, in cazul in care cineva este interesat, nu cred ca poate primi un feedback mai devreme de 2-3 zile; in orice caz, va rog ca toate eventualele discutiile sa se poarte pe forum la vedere, fara mesaje private.
Se vand 4 Buc FOX STRATOS 12000 E (cu tambur de rezerva tip continental inclusi in cutie) si alte 4 buc tambur de rezerva tip continental suplimentari.
Fox Stratos 12000E (13+1 rulmenti, 670gr, corp si rotor grafit, sistem de oscilatie "super slow", etc echpat cu 1 tambur tip standard (0.34mm - 375m, 0.39mm - 300m, 0.42mm - 275m) si un tambur tip continental (0.39mm - 450m, 0.42mm - 375m)= 750Ron/ buc ; daca este interesat cineva de setul de 4 buc, pretul este 2800 Ron/ 4 buc
Tamburi suplimentari FOX STRATOS 12000 E tip continental (vezi mai sus capacitate) = 200 Ron/ buc;
Mulinetele si tamburii au fost adusi in Decembrie 2011 din Anglia; si sunt nefolosite; le vinde pentru ca mai are un set de FOX STRATOS 12000MAG si s-a decis ca sunt prea multe.
Tamburii suplimentari se vand numai set de 4, si pretul este fix; daca nu se vand, ii pastreaza si ii foloseste la setul STRATOS MAG.
Repet, sculele de mai sus nu sunt ale mele si o eventuala scadere de pret o va decide proprietarul.
Stiu ca in afara pretul este mai mic, dar atat vrea omul pe ele...asa ca va rog sa nu-mi trimiteti linkuri cu preturile prin magazinele din afara...; eu doar am acceptat sa il ajut pe tip, dar nu ma intereseaza personal daca mulinetele se vand sau nu.
Multumesc pentru intelegere.
Octavian
Se vand 4 Buc FOX STRATOS 12000 E (cu tambur de rezerva tip continental inclusi in cutie) si alte 4 buc tambur de rezerva tip continental suplimentari.
Fox Stratos 12000E (13+1 rulmenti, 670gr, corp si rotor grafit, sistem de oscilatie "super slow", etc echpat cu 1 tambur tip standard (0.34mm - 375m, 0.39mm - 300m, 0.42mm - 275m) si un tambur tip continental (0.39mm - 450m, 0.42mm - 375m)= 750Ron/ buc ; daca este interesat cineva de setul de 4 buc, pretul este 2800 Ron/ 4 buc
Tamburi suplimentari FOX STRATOS 12000 E tip continental (vezi mai sus capacitate) = 200 Ron/ buc;
Mulinetele si tamburii au fost adusi in Decembrie 2011 din Anglia; si sunt nefolosite; le vinde pentru ca mai are un set de FOX STRATOS 12000MAG si s-a decis ca sunt prea multe.
Tamburii suplimentari se vand numai set de 4, si pretul este fix; daca nu se vand, ii pastreaza si ii foloseste la setul STRATOS MAG.
Repet, sculele de mai sus nu sunt ale mele si o eventuala scadere de pret o va decide proprietarul.
Stiu ca in afara pretul este mai mic, dar atat vrea omul pe ele...asa ca va rog sa nu-mi trimiteti linkuri cu preturile prin magazinele din afara...; eu doar am acceptat sa il ajut pe tip, dar nu ma intereseaza personal daca mulinetele se vand sau nu.
Multumesc pentru intelegere.
Octavian
Re: FOX STRATOS 12000 E - 4 buc + tamburi suplimentari
Si tamburii suplimentari tip Continental (0.39mm - 450m, 0.42mm - 375m)
nu au bait runner ?
Nu, este modelul fara baitrunner (acela cred ca se numeste FS 12000 E)
foarte scump dincolo este mai iefti,99,95euro
scuze nu am citit tot anuntul ,tu vrei sa ajuti unul si daca iti iese cineva o sa primeasca o teapa mare,din moment ce in Germania este 399,8Euro adica aprox17275358 ron,mai bine retragi anuntul ,sa fie bine pentru toti
Am vazut si eu preturile de afara; pe ala de 99.95 Euro nu l-am identificat, dar probabil ca ai dreptate;
Eu imi tin promisiunea fata de tip, asa ca deocamdata anuntul ramane.
Eu imi tin promisiunea fata de tip, asa ca deocamdata anuntul ramane.
Tavi2 scrie:Valabil.
Fara suparare dar pretul cerut de prietenul tau este japca pe fata
Ia da un click aici, este un magazin foarte mare si serios din Germania de unde am cumparat multe lucruri:
http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-St ... E_135.html
Ia da un click aici, este un magazin foarte mare si serios din Germania de unde am cumparat multe lucruri:
http://www.mur-tackle-shop.de/en/Fox-St ... E_135.html
Daniel Ciuchendea
Salut,
Ofert 300 Ron pe fiecare bucata !!!!!
Ofert 300 Ron pe fiecare bucata !!!!!