poate cineva sa-mi spuna unde asi putea gasi tanburi din aluminiu pentru okuma PL-865 eu nu am fost in stare sa gasesc.
si inca o intrebare mai ciudata ce ma roade oare tanburi de la okuma PL-860 se potrivesc pe un PL-865.
a incercat cineva sa faca schinb. eu detin PL-865 si la un schinb de fire (subtiri 0.25mm) la 4 bucati imi lasa gaura in buget ( 300 lei scump domne scump. e criza) va multumesc penutu ori ce fel de informati fir intins.
tanburi
Moderatori: gor965, florentiniuga
tanburi
Tel0762.865.274
Re: tanburi
Tamburii se potrivesc fiind de aceiasi dimensiune in diametru. Singura diferenta e adancimea tamburului (la 865 e mai mare ,ca incarca mai mult fir)
Nu se gasesc tamburi de aluminiu de cumparat separat ! Poate se razgandesc cei de la Arrow anul asta, ca modelul nou de PL are tambur de rezerva de aluminiu dar nu este importat, asa ca n-ar strica sa aduca macar ptr astea vechi !
Nu se gasesc tamburi de aluminiu de cumparat separat ! Poate se razgandesc cei de la Arrow anul asta, ca modelul nou de PL are tambur de rezerva de aluminiu dar nu este importat, asa ca n-ar strica sa aduca macar ptr astea vechi !
Re: tanburi
mersi de informstie boss e nasol ca nu se aduce si tanburi de rezerva. grafitul nu-mi place de loc.
Tel0762.865.274