balta ZARGUZON loc Techirgiol Jud CT
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- misu_sipanu
- Veteran
balta ZARGUZON loc Techirgiol Jud CT
AM o intrebare catre toti pescarii de crap:
ATI PRINS CRAP PE BALTA ZARGUZON LA BOILES?
cate ore adurat partida si cu ce ati dadit
ATI PRINS CRAP PE BALTA ZARGUZON LA BOILES?
cate ore adurat partida si cu ce ati dadit
- Qnyx
- Master Admin
Re: balta ZARGUZON loc Techirgiol Jud CT
DA am prins ! Partida a durat de la ora 04 pana pe la 17 si s-au prins 4 bucati exclusiv la boilies.
@Qnyx
...?...misu_sipanu scrie:...............
.......................... cu ce ati dadit
- Qnyx
- Master Admin
Pai am "dadit" cu pelete si porumb amestecat cu "dip-ul" bilelor, respectiv o combinatie de scopex cu porumb.
- misu_sipanu
- Veteran
Scuza mi scrisul dar tastatura nu este punctul meu forte.am citit ce ai scris am inteles dar sunt nedumerit in
privinta duratei -de cind ai nadit si cand ai avut primul apel --m ar interesa cum ai nadit(cu catapulta cu barcuta)
eu sunt un veteran al baltii si cele mai bune rezultate le am avut acum in octombrie dar numai la porumb
de 'dadit" am o reteta pe baza de porumb incoltit combinat cuamino ttx canepa patrunjel tocat si macerat in palinca
(am reteta scrisa la magazin in agenda pot sa ti o trimit)a am uitat daca treci prin CT ma gasesti in EFORIE NORD
(am mag art pescuit)si poate facem opartida la anu--boabele de cirlig le dipuiesc in csl anason pur cu alcool si dip
delicious csl cele mai multe capturi le am avut la porumb cu csl
am nadit si plantat cu barcuta --cand s a intunecat am terminat iar primul apel afost la ora 03 00 oglinda 5kg csl
dupa aia nimic pina la 11 00 iar de la11 00 la ora 16 00 a fost cea mai tare partida din viata mea
11capturi cel mai mic 4kg cel mai mare 7,8kg
referitor la boilisuri sunt la inceput cu home made eu folosesc numai de cumparat
privinta duratei -de cind ai nadit si cand ai avut primul apel --m ar interesa cum ai nadit(cu catapulta cu barcuta)
eu sunt un veteran al baltii si cele mai bune rezultate le am avut acum in octombrie dar numai la porumb
de 'dadit" am o reteta pe baza de porumb incoltit combinat cuamino ttx canepa patrunjel tocat si macerat in palinca
(am reteta scrisa la magazin in agenda pot sa ti o trimit)a am uitat daca treci prin CT ma gasesti in EFORIE NORD
(am mag art pescuit)si poate facem opartida la anu--boabele de cirlig le dipuiesc in csl anason pur cu alcool si dip
delicious csl cele mai multe capturi le am avut la porumb cu csl
am nadit si plantat cu barcuta --cand s a intunecat am terminat iar primul apel afost la ora 03 00 oglinda 5kg csl
dupa aia nimic pina la 11 00 iar de la11 00 la ora 16 00 a fost cea mai tare partida din viata mea
11capturi cel mai mic 4kg cel mai mare 7,8kg
referitor la boilisuri sunt la inceput cu home made eu folosesc numai de cumparat
Dadi-re-as io si n-am cui/Ca mi-e crapu' fiintza muta/Io-i dau boilies,el n-asculta...Oi dadi cu altceva,o manca..cumva,cumva...
Misulica,sper ca nu te suparasi..Mai glumim..Se-ntampla,bineinteles...
- misu_sipanu
- Veteran
nu dar cu perfectul simplu onimerisi sint nascut in TG JIU
Iar io is craiovean..si-s mandru de asta... Sa fii iubit!misu_sipanu scrie:nu dar cu perfectul simplu onimerisi sint nascut in TG JIU
- misu_sipanu
- Veteran
bine am inteles sintem prazari amindoi dar nu mi ai raspuns daca la vara pescuiesti la zarguzon
eu si echipa fanatic te asteptam
eu si echipa fanatic te asteptam
- Qnyx
- Master Admin
Pai eu sunt din Constanta si in Eforie vin cam de 3-4 ori pe saptamana ca am o "gramada de treaba" acolo......mai ales seara.misu_sipanu scrie:a am uitat daca treci prin CT ma gasesti in EFORIE NORD
- misu_sipanu
- Veteran
salut cred ca te confund cu timer dar nu conteaza incepind cu martie 2009 vreau sa infiintez un club de crap in incinta mag meu am trimis un mail dl Iuga poate ma ajuta putin pt ca ma pricep putin la asa ceva
referitor la boilesuri Zarguzon si crapi dupa cum am spus pescuiesc de 10 ani acolo dar la boiles crap fffffff rar
te astept in EFORIE N lingaBRD SI POATEfacem ceva planuri pt la vara
mag esta in renovare dar pt o cafea gasim un loc apropo ce sti despre cupa rig la crap???
referitor la boilesuri Zarguzon si crapi dupa cum am spus pescuiesc de 10 ani acolo dar la boiles crap fffffff rar
te astept in EFORIE N lingaBRD SI POATEfacem ceva planuri pt la vara
mag esta in renovare dar pt o cafea gasim un loc apropo ce sti despre cupa rig la crap???
- Qnyx
- Master Admin
Lasa-mi ceva detalii pe Pm (numar de telefon, adresa, etc.....).
- misu_sipanu
- Veteran
pt pescarii care merg pe Zarguzon
INTREBARE PT TOTI UTILIZATORII SITU LUI DIN CONSTANTA
in afara de Qnix va rog sa mi raspunde ti daca pe balta zarguzon(cea mare) a prins cineva crap la boiles dupa metoda de competitie adica --venit sondat apa dupa praguri (cu ce mijloace are fiecare) nadit si momeala din
carlig sa fie boilesul si intrebarea de baraj-daca ati avut o partida de cel putin 24ore ???LA CATE ORE DUPA NADIRE
SI ARUNCAREA LANS PE POZITIE(SAU PLANTARE) ATI AVUT PRIMUL APEL DECISIV??????????
ma intereseaza aceste aspecte pentru ca merg de mult timp pe balta si abia anul asta am avut ceva rezultate
este o balta foarte valoroasa din punctul meu de vedere dar regulile (care reguli )proprietarilor lasa mult de dorit
(sint cele mai frumoase cuvinte din respect pt site)
daca aveti ceva comentarii despre balta idei pt 2009 raspundeti
in afara de Qnix va rog sa mi raspunde ti daca pe balta zarguzon(cea mare) a prins cineva crap la boiles dupa metoda de competitie adica --venit sondat apa dupa praguri (cu ce mijloace are fiecare) nadit si momeala din
carlig sa fie boilesul si intrebarea de baraj-daca ati avut o partida de cel putin 24ore ???LA CATE ORE DUPA NADIRE
SI ARUNCAREA LANS PE POZITIE(SAU PLANTARE) ATI AVUT PRIMUL APEL DECISIV??????????
ma intereseaza aceste aspecte pentru ca merg de mult timp pe balta si abia anul asta am avut ceva rezultate
este o balta foarte valoroasa din punctul meu de vedere dar regulile (care reguli )proprietarilor lasa mult de dorit
(sint cele mai frumoase cuvinte din respect pt site)
daca aveti ceva comentarii despre balta idei pt 2009 raspundeti
- misu_sipanu
- Veteran
MAMA ce de raspunsuri se pare ca doar eu si QNIX cunoastem balta --QNIX pe 2009 o sa lasam SARULESTIUL
pe ultimul loc la cea mai mare captura si la cea mai mare cantitate de crap in24ore
pe ultimul loc la cea mai mare captura si la cea mai mare cantitate de crap in24ore