lansete shimano
Moderatori: gor965, florentiniuga
- roataclaudiu
- senior
- ceangau alexandru
- membru activ
Re: lansete shimano
...in iarna asta am cumparat lansete shimano force master long range -fm13350ldl-in aruncari raspund bine si cu plumb si cu naditor incarcat corespunzator ,folosesc linie 0,25 cu inaintas textil ,am o nedumerire ,inca nu am avut ocazia sa am in dril crap mai mare de 3.5 kg ,nu stiu cum se comporta in dril cu pesti mai mari ....daca cineva ma poate ajuta ....la ciortanei este destul de rigid....???????....astept pareri de la cunoscatori ai lansetei .....multumesc ,sanatate si fir intins....
- gabi neamtu
- senior
si eu pescuiesc cu aceste lansete cu cat este pestele mai mare se comporta mai bineceangau alexandru scrie:...in iarna asta am cumparat lansete shimano force master long range -fm13350ldl-in aruncari raspund bine si cu plumb si cu naditor incarcat corespunzator ,folosesc linie 0,25 cu inaintas textil ,am o nedumerire ,inca nu am avut ocazia sa am in dril crap mai mare de 3.5 kg ,nu stiu cum se comporta in dril cu pesti mai mari ....daca cineva ma poate ajuta ....la ciortanei este destul de rigid....???????....astept pareri de la cunoscatori ai lansetei .....multumesc ,sanatate si fir intins....
- Dan Andrei
- senior
Salut.Lansetele se comporta destul de bine in dril cu peste mare,dar la cel mic trebuie sa mergi cu frana mai slaba pt ca lansetele sunt destul de rigide si risti sa smulgi carligul din gura pestelui in cazul in care nu este agatat f. bine.Prin peste mai mic inteleg crapi pana in 3 kg,iar cel mai mare scos de mine cu aceste lansete a avut 11kg.ceangau alexandru scrie:...in iarna asta am cumparat lansete shimano force master long range -fm13350ldl-in aruncari raspund bine si cu plumb si cu naditor incarcat corespunzator ,folosesc linie 0,25 cu inaintas textil ,am o nedumerire ,inca nu am avut ocazia sa am in dril crap mai mare de 3.5 kg ,nu stiu cum se comporta in dril cu pesti mai mari ....daca cineva ma poate ajuta ....la ciortanei este destul de rigid....???????....astept pareri de la cunoscatori ai lansetei .....multumesc ,sanatate si fir intins....
Numai bine!
De unde-ai scos-o pe-asta :shock:mih_IL scrie:Okuma Celilo 3,6 m , 3.5 lbs, 160 RON