D-LOOOOOOOOOOOOOR! NU STIU CATI MA CUNOASTETI,CATI ATI AUZIT DE MINE,MA CHEAMA SI ROLAND(APROPO DE NUME NEMTESC....NU NUMELE-L FACE PE OM CI FAPTELE=vezi :
www.ojps-bv.ro) si ma doare-n cot de incercarile lor de timorare(chiar si din partea oamenilor legii!) iar la chestia cu falca sa ma ierte D-zeu,dar am pus la respect 4 insi(cine nu crede poate intreba la sectia 3 Brasov a Politiei) singur,dapa-i sa fim 5-6...Si n-am decat 1,71m dar am 100kg...SI LE RUP CAPETELE! Nu doar fizic ci si legal!!! Eu am curaj sa merg sa ma lupt cu TOTI politicienii corupti pt. NOI=PESCARII !!!! Stiu si ce am de facut,pescuiesc de la vreo 5 ani.am infiintat si-o organizatie de pescari sportivi=PE BANII MEI SI LA MINE ACASA!!!-maine tin a2-a editie a concursului meu la copca(22mil. fond de premii+mancare,bautura,cafele fata de ALTII care-s propietari de balti si-au avut 500lei fond de premii incasand 2600...), muncesc pe !!! 770lei la patron(nu sunt afacerist...),le-am dat oamenilor permise mai ieftine cu 40%!!!-decat "agvps"-urile brasovene,M-AM SI JUDECAT CU EI-SINGUR!-SI AM CASTIGAT,VREAU SA FAC TOTUL PT. PESCARII ROMANI,dar inca nu va am in spate ca s-ajung unde trebe ca sa pot face ce trebe!!! MA VOTATI???
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)