Salut dragi pescari.
Vreau sa ma inoiesc si eu cu niste lansete si mulinete.
In principal nu stiu ce sa aleg la lansete.
Mulinetele vor fi Okuma LB 660.
Intrebarea mea pentru care am deschis acest topic este daca stiti ceva despre aceste lansete Sert Saga.
Am gasit-o la un pret foarte bun : 80 lei .. si mi se pare un pret ok .. nu vreau sa cheltui nici foarte mult pe ele.(poate aveti si alte recomandari ceva pe la 3m poate?)
Preferand pescuitul la Dunare adresez aceasta intrebare cunoscatorilor acestui tip de lanseta si o recomandare .. daca este buna sau nu(arjumente si contra argumente) pentru ce am eu nevoie.
Nivelul meu de pescar : mediu.
Va multumesc de ajutor.
Ce stiti despre lansetele Sert Saga
Moderatori: gor965, florentiniuga
Ce stiti despre lansetele Sert Saga
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Ce stiti despre lansetele Sert Saga
Ai gresit topicul...mergi cu intrebarea la scule si accesorii, rog un moderator sa mute topicul, sa poata primi raspunsul dorit.
- onu_eckou3
- Veteran
salut.
am avut eu 4 bucati sert saga 3.60, 3 lbs pe care le am avut combinate exact cu okuma longbow .. a fost un ansamblu super echilibrat si chiar mi am facut treaba cu ele. lansetele erau indestructibile. eu sincer ma lasam cu toata forta pe ele la aruncare si nu am avut nici o problema.
pt inceput iti recomand!
am avut eu 4 bucati sert saga 3.60, 3 lbs pe care le am avut combinate exact cu okuma longbow .. a fost un ansamblu super echilibrat si chiar mi am facut treaba cu ele. lansetele erau indestructibile. eu sincer ma lasam cu toata forta pe ele la aruncare si nu am avut nici o problema.
pt inceput iti recomand!
merci mult onu ..onu_eckou3 scrie:salut.
pt inceput iti recomand!
spunemi te rog ce plumbi foloseai? foloseai si momitor si plumb? unde le-ai folosit? eu as vrea sa le dresez la dunare.
merci mult inca odata.
Sustin PRINDE SI ELIBEREAZA