![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
S-a rupt vre-o lanseta ?
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderator: florentiniuga
Sper ca nu te referi la MTX-uri ?gor965 scrie:Felicitari castigatorilor, organizatorilor si celorlalti participanti !![]()
S-a rupt vre-o lanseta ?
De curiozitate, s-au folosit modele diferite de MTX14 (lungime & configuratie inele ) sau s-a folosit un sigur tip de lanseta ?Dan Mitranescu scrie:Sper ca nu te referi la MTX-uri ?gor965 scrie:Felicitari castigatorilor, organizatorilor si celorlalti participanti !![]()
S-a rupt vre-o lanseta ?![]()
Am avut ceva emotii dupa ce pe baxul cu MTX-uri pe care l-am adus au stat asezati pe rand mai multi participanti.
Nu stiau ce este inauntru si nici eu nu am vazut decat la inceputul finalelor. Am avut noroc , nu au existat probleme la nicio lanseta .
In rest nu am auzit sa se rupa ceva ...
Un singur tip. ( am luat un singur bax ) . Modelul cu inel plecare de 50.gor965 scrie:De curiozitate, s-au folosit modele diferite de MTX14 (lungime & configuratie inele ) sau s-a folosit un sigur tip de lanseta ?Dan Mitranescu scrie:Sper ca nu te referi la MTX-uri ?gor965 scrie:Felicitari castigatorilor, organizatorilor si celorlalti participanti !![]()
S-a rupt vre-o lanseta ?![]()
Am avut ceva emotii dupa ce pe baxul cu MTX-uri pe care l-am adus au stat asezati pe rand mai multi participanti.
Nu stiau ce este inauntru si nici eu nu am vazut decat la inceputul finalelor. Am avut noroc , nu au existat probleme la nicio lanseta .
In rest nu am auzit sa se rupa ceva ...
Din comoditate ( am luat un bax intreg pentru concurs , iar lansetele mele erau in garaj )si pentru 2m in plus in conditii ideale de expluatare...mariusd scrie:Un singur tip. ( am luat un singur bax ) . Modelul cu inel plecare de 50.
Buna seara d-le Mitranescu,
Puteti sa-mi spuneti si mie de ati folosit MTX cu inel de 50 desi ati spus de mai multe ori ca preferati si folositi pe cele cu inel de 40.
Multumesc
ms frumos, off aruncarea aia ratatapharaoh scrie:Remus, felicitari si tie
Si noi iti multumim pentru ajutor.REMUSGL scrie:Felicitari Dan Mitranescu si Clubului Carp Zone pentru organizare.
Felicitari castigatorilor, sponsorilor, bucatarului si tuturor participantilor.
Alexandru Mihai scrie:Si noi iti multumim pentru ajutor.REMUSGL scrie:Felicitari Dan Mitranescu si Clubului Carp Zone pentru organizare.
Felicitari castigatorilor, sponsorilor, bucatarului si tuturor participantilor.